fbpx

Fantastiske
kjøreruter

Hubriding er et konsept hvor du bor på hotellet og nyter nye og spennende kjøreruter hver eneste dag.

Hubriding

Classic Cars - Straand Hotel

Straand Hotel, som er en del av kjeden «De historiske hotell og spiseteder», har i samarbeid med BikerDudes, Fjell Telemark og Visit Telemark utviklet et adventure konsept hvor du kan bo på hotellet og nyte nye og spennende kjøreruter hver eneste dag. Ikke en eneste kjedelig transportetappe eller rette strekninger. Tenk deg, en hel uke med svinger, flott terreng, grus, asfalt, natur, opplevelser dag etter dag etter dag uten å flytte på utstyr. Du kan velge og kjøre nye ruter hver eneste dag og returnere til vår sjarmerende takterrasse for å nyte god mat og drikke og kanskje møte andre hyggelige bilentusiaster.

Rute 1 – Silkeføre

Dette er en av våre favoritter når det gjelder turforslag. Sett av hele dagen, det er masse flott å se, stoppe opp og ta innover seg.

bandak rundt

Rute 2 – Bandak rundt

Dette er turen for deg som ønsker en flott tur, der svingene kommer tett. Første etappe går til Dalen, med fantastiske serpentin svinger. 

vest-telemark

Rute 3 – Vest-Telemark rundt

En tur med mulighet for en stopp ved Soria Moria Sauna før man kommer inn i industrieventyret på Rjukan, Gaustabanen og verdensarvsenteret.

solskinnsturen

Rute 4 – Solskinnsturen

Turen kom til en konklusjon under Straand-Treffet 2020. En riktig herlighet vi enkelt kan sette sving garanti og HubDriving stempelet på.

fjelltur

Rute 5 – Fjelltur & Kultur

Dette er en rute som går i de høyere luftlag, på denne turen skal vi til Rauland og Hovden som begge er kjente skisportsteder.

fjell

Rute 6 – Fjell & Vidde

Lengste tur og innebærer både fjell og fjord. Mot Hardangervidda, videre vestover mot Lysebotn for å oppleve hva Lysefjorden har å by på.

sjarmøretappen

Rute 7 – Den fine sjarmøretappen

Denne sjarmøretappen kan kjøres mange måter. Mulighet til å ta den flotte kanalveien langs den flotte Telemarkskanalen eller Fjågesundsheia.

rute 14

Rute 8 – Til lands og til vanns

Dette er en tur hvor fantastiske kjøreopplevelser kombineres med en flott båtreise på Telemarkskanalen. Turen passer også fint inn på veg til eller fra Straand Hotel

Drivstoff 98 oktan?

Se under for lokale bensinstasjoner som leverer 98 oktan.
• Shell Seljord med 6 pumper (452 37 190): Ingrid Slettens veg 18, 3840 Seljord
• YX Treungen (35 04 52 90), Treungen sentrum, 3855 Treungen
• Best Fyresdal (35 04 13 00), Molandsmoen 2, 3870 Fyresdal
• Bostrak bensinstasjon (35 99 85 10), Tørdalsveien 1127, 3750 Drangedal

Sjekk ut den norskutviklede appen “Refuel” levert av selskapet High Octane AS. For iPhone og Android telefoner.

Straand Hotel

Helt siden 1864 har hotellet vårt sørget for trivsel og god service med gjesten i sentrum. Gjestfriheten og de gode tradisjonene er gitt videre fra generasjon til generasjon, og over 150 år senere vil man føler seg som hjemme her. Vi ønsker deg hjertelig velkommen til et av Telemarks fremste fullservice hotell. Straand Hotel i Vrådal oser av historie, unike fasiliteter, kokkekunst i verdensklasse og en atmosfære du skal lete lenge etter.

ØNSKER VELKOMMEN: Vertsfamilie og 5. generasjon på Straand Hotel, Lars Arne Straand og Katrine Samdal Straand m/fam.

Hubriding
Fun-factor og sving-garanti

Rutenettet byr på alle typer utfordringer og de som ønsker å leke seg vil finne muligheter til det. Hva angår sving-garantien så er det ikke ofte vi finner slike skilt i Norge, men vi har funnet de og gjort de tilgjengelig for deg.

Hubriding betyr at du med base på et av De Historiske Hotell, velger blant mange definerte kjøreruter som ligger i omlandet hotellet. Rutene vi tilbyr går i noe av Norges aller beste terreng og omfatter titusenvis av svinger, spektakulære fjelloverganger, asfalt, grus, herlige naturopplevelser og muligheten til å spise godt ved lokale etablisementer. I rutene har vi lagt inn severdigheter og spisesteder du kan besøke. Du vil kunne velge mellom ruter og rutekombinasjoner som gjør det mulig å velge dagsetapper med varierende lengde og vanskelighetsgrad. Løypene kan kombineres og bygges på slik du selv ønsker. Du kan med andre ord kjøre så mye du orker på det underlaget og i det terrenget du selv liker best.

Vi har utviklet konseptet fordi vi liker motorsyklisten som gjestegruppe og for at du skal slippe kjedelige flytting fra hotell til hotell og kjedelige transportetapper som tar tid. Du skal rett og slett kunne bruke tiden på det du liker aller best, bare kjøre og nyte Norge og alt det flotte vi har å by på. Ikke minst muligheten til å komme tilbake til en kjent og etablert base for å nyte det gode liv, god mat og drikke og en stab som legger godt tilrette for deg og dine behov som motorsyklist. Spennende å reise ut fra hotellet – godt å komme tilbake.

I rutenettet har vi lagt tilrette for at du skal kunne få med deg de aller mest interessante severdighetene i Norge. Disse stedene er blitt nøye utvalgt av lokale MC-folk og hotellets stab. Mange av severdighetene er skjulte perler og opplevelser som kun kan oppleves gjennom Hubriding.

Skulle det skje noe med deg, eller sykkelen din, underveis tilbyr vi assistanse raskest mulig. Ved evt. havari vil våre samarbeidspartnere kunne sørge for at du kan få en leiesykkel allerede dagen etter. Vi har lagt tilrette for vasking, smøring og tørking dersom det skulle være nødvendig. Ved behov, ring ditt Hubriding hotell for bistand.