Rute 6

Vrådal Panorama 2

Denne ruta på toppen av Vrådal Panorama tar utgangspunkt i de tre stiløypene som ivrige hyttebeboere har etablert. Det er lagt ned et imponerende arbeid med tilrettelegging av klopper, steiner mm og løypene er godt merket og finnes inntegnet på et stort skilt på toppen av ski-anlegget. Takk til alle som har bidratt!

Ruten defineres som enkel

Ruter som defineres som enkel egner seg for alle uavhengig av erfaring.

Lengde
9.1 km

Popularitet
5.2 av 10

Vurderes ut fra antall klikk på denne siden de siste to ukene sammenlignet med alle Hubriding-rutene.

Nyt de flotte løypene som er tilrettelagt på toppen av Vrådal Panorama. Når du har syklet litt i løypene får du fort lyst til å utforske det flotte området, det er utallige muligheter til å sykle avstikkere og komme høyere opp i fjellet. Nyt det fantastiske fjellet, det er et hav av muligheter. God tur.

VRÅDAL PANORAMA 2 tar utgangspunkt i tre løyper lagt opp av ivrige sykkelentusiaster blant hyttefolkene. Det er lagt ned et imponerende arbeid med tilrettelegging av klopper, steiner mm og løypene er godt merket og finnes inntegnet på et stort skilt på toppen av ski-anlegget.
Takk til dere!

Vi starter ved den nye og helt unike badstua ved toppen av ski-heisen som kan benyttes mot en liten avgift etter turen for den som ønsker et bad og litt varme!
Første runde er langs Rådyrstien – blå løype – 2,3 km på småstier og herlige svaberg. Hele runden har bare flyt! Følg med omtrent halvveis der skilt viser blå til venstre og rød til høyre. Holder du litt til høyre kan du balansere over en herlig egg (foto!) før du fortsetter på blå 100 meter lengre fremme.
Tilbake til badstua tar du Gaupestien på len eken og herlig sti ned til Utsikten café og enten tilbake samme vei til badstua eller via bilveien opp igjen for å få en liten pause fra sti-syklingen.

Har du ønske om mer kan du ta med den siste delen, 4 km i mer teknisk krevende terreng opp og ned til Skarstøylsnetten. Dette er starten av fot-løypa innover mot Hægefjell og vil samtidig da gi deg en pekepinn om hvordan vår rute Vrådal Panorama 1 vil fortone seg. God tur!

Support

Hvordan kan jeg navigere ruten?

Dette kommer først og fremst an på om du har montert en GPS, navigerer etter App på mobiltelefonen eller foretrekker papirutskrift. Her beskriver vi de vanligste arbeidsflytene:

 • Last ned GPX filen for ruten du ønsker til din datamaskin
 • Importer filen til ditt ruteplanleggingsverktøy (F.eks. Garmin’s Basecamp eller Tom Tom’s MyDrive)
 • Eksporter ruten til din GPS på vanlig mate
 • Sjekk at ruten kalkulerer riktig i din GPS (Det anbefales at GPS er satt til å velge raskeste rute og evt. unngåelser skrudd av for at ruten skal kalkuleres som beskrevet.)
 • God tur!
 • Last ned GPX filen for ruten du ønsker til din mobiltelefon
 • Send/åpne filen i App’n som tilhører din GPS modell (F.eks. Garmin’s Drive eller Tom Tom’s MyDrive)
 • Send ruten til din GPS (følg instruksjoner som kommer med din GPS og App)
 • Sjekk at ruten kalkulerer riktig i din GPS (Det anbefales at GPS er satt til å velge raskeste rute og evt. unngåelser skrudd av for at ruten skal kalkuleres som beskrevet.)
 • God tur!

Mange av rutene på Hubriding bruker appen Ride with GPS for ruteplanlegging og navigering av rutene. Denne kan du laste ned i gratisversjon eller betale for utvidet bruk. Trykk på lenken Send to Device på kartet på denne siden, når appen har startet og du ser aktuell rute trykker du Navigate og så er det bare å følge ruta.

 • Klikk på linken i kartet på siden så åpnes kartet i nytt vindu
 • Skriv ut kartet, med eller uten beskrivelse
 • God tur!