fbpx

Fantastiske
kjøreruter

Hubriding er et konsept hvor du bor på hotellet og nyter nye og spennende kjøreruter hver eneste dag.

Hubriding i Telemark

Tenk deg, en hel uke med svinger, flott terreng, grus, asfalt, natur, opplevelser dag etter dag uten å flytte på utstyr. Du kan velge og kjøre nye ruter hver eneste dag og returnere til vår sjarmerende takterrassen for å nyte god mat og drikke og kanskje møte andre hyggelige bikere. Vi har også satt opp spennende ruteforslag for hvordan du tar til Straand Hotel. Sjekk tilkomstvegen fra ditt bosted.

Våre ruter

Rute 1: Bandaksli

En fantastisk rute for deg søker noe litt uten for allfarvei.

ravnejuvet

Rute 2: Ravnejuvet

En langtur for deg som vil oppleve variasjon i veier, natur og opplevelser.

Rute 3: Bandak rundt

For deg som ønsker en flott «asfalt-tur», der svingene kommer tett.

guide

Rute 4: Mini - Telemark

En variert og flott rute som bringer deg rundt i «indre filet» i Telemark. ​

Rute 5: De tre vannene

En rute som tar deg rundt 3 store vann, via noen utrolige flotte veier.​

Rute 6: Dramatiske Telemark, lang

Vårt lengste turforslag, så sett av hele dagen, masse flott å se.​

Rute 7: Dramatiske Telemark

Enklere variant av rute 6. denne har ikke med seg grusveien over fjellet.​

Rute 8: Dal til dal

Ruten tar deg også til Fyresdal, første etappe går på østsiden av Vrådalsvatn.

rute 9

Rute 9: Valle-sporet til lysebotn

Norges flotteste dagstur inkludert et spektakulært besøk i Lysebotn.​

Rute 10 Lille Norge

Lille Norge kaller vi denne ruta som er ekstrem tøff med 12 timer kjøretid!​

to fylker

Rute 11: To fylker

«To fylker» er en av de hyggeligste og vakreste rutene vi kan by på. ​

Rute 12 Fjellgeita

Vår høyeste og nordligste rute til nå, med Gaustabanen som klimaks.

rute s5

Rute 13 Telemarkskanalen

Ikke av de lengste, men med et snev av solskinn er den kanskje en av de hyggeligste. ​

rute 14

Rute 14 - Til lands og til vanns

Dette er en tur hvor fantastiske kjøreopplevelser kombineres med en flott båtreise på Telemarkskanalen. Turen passer også fint inn på veg til eller fra Straand Hotel

Interaktiv Rute 15 - Opplev verdensarven

Dette er en tur hvor fantastiske kjøreopplevelser kombineres med en flott båtreise på Telemarkskanalen. Turen passer også fint inn på veg til eller fra Straand Hotel

Hubriding
Fun-factor og sving-garanti

Rutenettet byr på alle typer utfordringer og de som ønsker å leke seg vil finne muligheter til det. Hva angår sving-garantien så er det ikke ofte vi finner slike skilt i Norge, men vi har funnet de og gjort de tilgjengelig for deg.

Hubriding betyr at du med base på Straand Hotel, velger blant mange definerte kjøreruter som ligger i omlandet til Straand Hotel. Rutene vi tilbyr går i noe av Norges aller beste terreng og omfatter titusenvis av svinger, spektakulære fjelloverganger, asfalt, grus, herlige naturopplevelser og muligheten til å spise godt ved lokale etablisementer. I rutene har vi lagt inn severdigheter og spisesteder du kan besøke. Du vil kunne velge mellom 12 ruter og rutekombinasjoner som gjør det mulig å velge dagsetapper med varierende lengde og vanskelighetsgrad. Løypene kan kombineres og bygges på slik du selv ønsker. Du kan med andre ord kjøre så mye du orker på det underlaget og i det terrenget du selv liker best.

Vi har utviklet konseptet fordi vi liker motorsyklisten som gjestegruppe og for at du skal slippe kjedelige flytting fra hotell til hotell og kjedelige transportetapper som tar tid. Du skal rett og slett kunne bruke tiden på det du liker aller best, bare kjøre og nyte Telemark og alt det flotte vi har å by på. Ikke minst muligheten til å komme tilbake til en kjent og etablert base for å nyte det gode liv, takterrassen vår, god mat og drikke og en stab som legger godt tilrette for deg og dine behov som motorsyklist. Spennende å reise ut fra hotellet – godt å komme tilbake.

I rutenettet har vi lagt tilrette for at du skal kunne få med deg de største severdighetene i Telemark. Ravnejuvet og Z museum som huser bil og motorsykler er noen av disse opplevelsesstedene vi anbefaler deg å besøke.

Skulle det skje noe med deg, eller sykkelen din, underveis tilbyr vi assistanse raskest mulig. Ved evt. havari vil våre samarbeidspartnere kunne sørge for at du kan få en leiesykkel allerede dagen etter. Vi har lagt tilrette for vasking, smøring og tørking dersom det skulle være nødvendig. Ved behov, ring: +47 35 06 90 00

Velkommen til oss

Helt siden 1864 har hotellet vårt sørget for trivsel og god service med gjesten i sentrum. Gjestfriheten og de gode tradisjonene er gitt videre fra generasjon til generasjon, og over 150 år senere vil man føler seg som hjemme her. Vi ønsker deg hjertelig velkommen til et av Telemarks fremste fullservice hotell. Straand Hotel i Vrådal oser av historie, unike fasiliteter, kokkekunst i verdensklasse og en atmosfære du skal lete lenge etter.

ØNSKER VELKOMMEN: Vertsfamilie og 5. generasjon på Straand Hotel, Lars Arne Straand og Katrine Samdal Straand m/fam.