fbpx

Fantastiske
kjøreruter

Hubriding er et konsept hvor du bor på hotellet og nyter nye og spennende kjøreruter hver eneste dag.

Hubriding Rogaland - fantastiske kjøreruter!

Våre Hubridingruter byr på MC-ruter du bare kan finne i Rogaland. Opplevelser av kyst og hav, fjord og fjell direkte fra sykkelsetet. Konseptet omfatter «Bikers welcome», vaskefasiliteter, tørkemuligheter, sikker parkering og utlån av verktøy. Vi byr på opplevelser og inntrykk du aldri vil glemme.
Velkommen

rute 1

Rute 1​

Himmel & Hav kalles ruten med åpne landskap mellom himmel og hav omringet av fantastiske sandstrender og utsikter skapt for å nytes. ​

rute 2

Rute 2​

Tronåsen var i sin tid alle bilisters skrekk. Både T-Fordene og datidens busser kravlet seg opp og slapp seg nedover bakken.

rute 3

Rute 3​

Fjord & Fjell er en opplevelse av de sjeldne. Her får dere oppleve verdens lengste og dypeste undersjøiske tunnel Ryfast på veg mot Tau.​

rute 4

Rute 4

Denne turen går på Nordfylket og Vikingland. Deretter går turen til Skudeneshavn som kan smykke seg med tittelen Norges sommerby.

gloppedalsura

Rute 5

Opplev et av Norges beste lakseelver, Gloppedalsura som er Nord Europas steinrøys, Byrkjedalstunet og jærstrendene. ​

rute 6

Rute 6

Turen går gjennom det fantastiske og unike landskapet i Unesco Magma Geopark. Husk et lite stopp på Nesvåg Sjø og Motormuseum.

Hubriding Rogaland​

Rogaland har drømmeveier som omfatter storslått natur med høye fjell og dype fjorder. Fra ytre skjær til lune bygder. Fra bratte utsiktstopper til grønne daler. Det er kort avstand til fjell og fjord i hele regionen. Topp attraksjoner som Preikestolen og Kjerag i vakre Lysefjorden, Suleskard og Jæren er kanskje de kjøredestinasjonene regionen er mest kjent for. Men det finnes en rekke unike kjøreruter og opplevelser i hele Rogaland, så sett av nok tid, her står magiske opplevelser i kø.

De kulinariske høydepunktene og kvaliteten på både råvarer og restauranter i denne delen av Norge, har oppnådd gode referanser av nasjonale gastronomer, men også i Michelin-guiden. Hubriding konseptet leverer tjenester som motorsyklisten verdsetter og omfatter «Bikers welcome», vaskefasiliteter, tørkemuligheter, sikker parkering og utlån av verktøy. Vi byr på opplevelser og inntrykk du aldri vil glemme.

Velg et startpunkt

Gamlaværket Sandnes

I hjertet av Sandnes sentrum ligger et av Norges mest karakteristiske hoteller og restauranter.

Grand Hotell Egersund​

Grand hotell Egersund har en unik beliggenhet. Hotellet ligger like ved havnen og den flotte korskirken.

Kronen Gaard Hotell ​​

Kronen Gaard Hotell er et annerledes, koselig og intimt hotell som ligger på Vatne, like utenfor Sandnes.

Hubriding
Fun-factor og sving-garanti

Rutenettet byr på alle typer utfordringer og de som ønsker å leke seg vil finne muligheter til det. Hva angår sving-garantien så er det ikke ofte vi finner slike skilt i Norge, men vi har funnet de og gjort de tilgjengelig for deg.

Hubriding betyr at du med base på et av De Historiske Hotell, velger blant mange definerte kjøreruter som ligger i omlandet hotellet. Rutene vi tilbyr går i noe av Norges aller beste terreng og omfatter titusenvis av svinger, spektakulære fjelloverganger, asfalt, grus, herlige naturopplevelser og muligheten til å spise godt ved lokale etablisementer. I rutene har vi lagt inn severdigheter og spisesteder du kan besøke. Du vil kunne velge mellom ruter og rutekombinasjoner som gjør det mulig å velge dagsetapper med varierende lengde og vanskelighetsgrad. Løypene kan kombineres og bygges på slik du selv ønsker. Du kan med andre ord kjøre så mye du orker på det underlaget og i det terrenget du selv liker best.

Vi har utviklet konseptet fordi vi liker motorsyklisten som gjestegruppe og for at du skal slippe kjedelige flytting fra hotell til hotell og kjedelige transportetapper som tar tid. Du skal rett og slett kunne bruke tiden på det du liker aller best, bare kjøre og nyte Norge og alt det flotte vi har å by på. Ikke minst muligheten til å komme tilbake til en kjent og etablert base for å nyte det gode liv, god mat og drikke og en stab som legger godt tilrette for deg og dine behov som motorsyklist. Spennende å reise ut fra hotellet – godt å komme tilbake.

I rutenettet har vi lagt tilrette for at du skal kunne få med deg de aller mest interessante severdighetene i Norge. Disse stedene er blitt nøye utvalgt av lokale MC-folk og hotellets stab. Mange av severdighetene er skjulte perler og opplevelser som kun kan oppleves gjennom Hubriding.

Skulle det skje noe med deg, eller sykkelen din, underveis tilbyr vi assistanse raskest mulig. Ved evt. havari vil våre samarbeidspartnere kunne sørge for at du kan få en leiesykkel allerede dagen etter. Vi har lagt tilrette for vasking, smøring og tørking dersom det skulle være nødvendig. Ved behov, ring ditt Hubriding hotell for bistand.

Velg Gamlaverket sine ruter

Det anbefales at GPS er satt til å velge raskeste rute og evt. unngåelser skrudd av for at ruten skal kalkuleres som beskrevet.

Rute 1: Himmel & Hav Pluss Sandstrender

Rute 2: Tronåsen

Rute 3: Fjord & Fjell

Rute 4: Nordfylket

Rute 5: Gloppedalsura

Rute 6: Unesco Magma Geopark

Velg Grand Hotell sine ruter

Det anbefales at GPS er satt til å velge raskeste rute og evt. unngåelser skrudd av for at ruten skal kalkuleres som beskrevet.

Rute 1: Himmel & Hav Pluss Sandstrender

Rute 2: Tronåsen

Rute 3: Fjord & Fjell

Rute 4: Nordfylket

Rute 5: Gloppedalsura

Rute 6: Unesco Magma Geopark

Velg Kronen Gaard Hotell​​ sine ruter

Det anbefales at GPS er satt til å velge raskeste rute og evt. unngåelser skrudd av for at ruten skal kalkuleres som beskrevet.

Rute 1: Himmel & Hav Pluss Sandstrender

Rute 2: Tronåsen

Rute 3: Fjord & Fjell

Rute 4: Nordfylket

Rute 5: Gloppedalsura

Rute 6: Unesco Magma Geopark