fbpx

Fantastiske
Sykkelruter

Hubriding er et konsept hvor du bor på hotellet og nyter nye og spennende kjøreruter hver eneste dag.

Opplev Sørvestlandet fra "Hav til Hei"

Rogaland byr på spektakulære ruter og opplevelser, der du kan kjøre fra havnivå til omlag 1000 moh. på en god time. Bo godt på Grand Hotell Egersund mens du kjører flotte ruter langs Nordsjøvegen, Lysefjorden, Jærstrendene og Sirdalsheiene.  Noen av de mest kjente og spektakulære rutene i Egersundområdet er de snirklete veiene opp og ned til Jøssingfjord, og den sommeråpne ruten over Tronåsen fra Rally Monte Carlo på 30-tallet. Vi anbefaler også Lysefjorden med Lysebotn opp til Sinnes. Her får du hav og strand, fjell og fjord i skjønn forening.
Velkommen

Hubriding

Rute S4 - Skykula, på Rogalands tak

Skykula er kanskje den flotteste turen man kan ta i regionen. Du sykler opp på en virkelig topp og får både utsikt og en flott og krevende stigning.

Hubriding

Rute S5 - Nordsjøvegen og Sogndalstrand

Turen går gjennom det fantastiske og unike landskapet i Unesco Magma Geopark. Turen starter i
Egersund og går langs RV 44 mot Hauge i Dalane.

Hubriding

Rute S6 - Gloppedalsura & Byrkjedal

På denne turen kan du få oppleve en av Norges beste lakseelver, Gloppedalsura som er Nord Europas største steinrøys og Byrkjedalstunet.

Grand Hotell og byen Egersund​

Velkommen til et sjarmerende hotell med atmosfære fra 1870 tallet og beliggenhet midt i hjertet av Egersund by. Grand Hotell Egersund har 101 trivelige rom, restaurant, vinkjeller og et førsteklasses kjøkken. Hotellet har egen revyscene, loungebar, flotte selskapslokaler og moderne konferanselokaler med totalkapasitet på 160 personer. Egersund er en koselig sommerby, og den verneverdige trehusbebyggelsen fra 1850 tallet har skapt et koselig sentrum for handel og sosiale møtesteder. Våren 2019 åpnet vi et nytt spisested som heter Eigra Kjøkken & Bar. Med åpent kjøkken og grill, og fokus på lokale råvarer, gir vi deg nye spennende smaksopplevelser. Hotellet har egen parkeringsplass med kameraovervåkning, vaske- og tørkemuligheter og utlån av verktøy. Vi bistår som best vi kan ved andre behov. Alle MC-syklister skal følge seg velkomne!

Grand Hotell Egersund er det eldste hotellet i Rogaland som fortsatt er i drift. I dag er det fasaden med drage- og sveitserstilen fra 1800-tallet som hotellet er mest kjent for. Hotellets historie begynte i 1878 da Herman Danielsons åpnet Hotell Jæderen. Et av de første store arrangementer han var vertskap for, var da Jærbanens åpning ble feiret i Egersund med frokost på hans hotell i februar 1878. I mai 1896 var det en større brann i kvartalet, og Hotel Jæderen ble sterkt skadet – mer av vann enn av brann. Skadene var så store at bygningen ble erklært å være totalskadd, og Danielson benyttet anledningen til å føre opp en ny bygning, mer tilpasset moderne hotelldrift. Samtidig skiftet hotellet navn til Grand Hotell. I nyere tid har flere nabohus blitt kjøpt og – med nennsom, antikvarisk hånd – bygget om og bygget inn i Grand Hotell slik det framstår i dag.

Velkommen til oss!
– Sammen skaper vi gode opplevelser!

Andre hubber i Rogaland

Gamlaværket

I hjertet av Sandnes sentrum ligger et av Norges mest karakteristiske hoteller og restauranter.

Kronen Gaard Hotell ​​

Kronen Gaard Hotell er et annerledes, koselig og intimt hotell som ligger på Vatne, like utenfor Sandnes.

Hubriding
Fun-factor og sving-garanti

Rutenettet byr på alle typer utfordringer og de som ønsker å leke seg vil finne muligheter til det. Hva angår sving-garantien så er det ikke ofte vi finner slike skilt i Norge, men vi har funnet de og gjort de tilgjengelig for deg.

Hubriding betyr at du med base på et av De Historiske Hotell, velger blant mange definerte kjøreruter som ligger i omlandet hotellet. Rutene vi tilbyr går i noe av Norges aller beste terreng og omfatter titusenvis av svinger, spektakulære fjelloverganger, asfalt, grus, herlige naturopplevelser og muligheten til å spise godt ved lokale etablisementer. I rutene har vi lagt inn severdigheter og spisesteder du kan besøke. Du vil kunne velge mellom ruter og rutekombinasjoner som gjør det mulig å velge dagsetapper med varierende lengde og vanskelighetsgrad. Løypene kan kombineres og bygges på slik du selv ønsker. Du kan med andre ord kjøre så mye du orker på det underlaget og i det terrenget du selv liker best.

Vi har utviklet konseptet fordi vi liker motorsyklisten som gjestegruppe og for at du skal slippe kjedelige flytting fra hotell til hotell og kjedelige transportetapper som tar tid. Du skal rett og slett kunne bruke tiden på det du liker aller best, bare kjøre og nyte Norge og alt det flotte vi har å by på. Ikke minst muligheten til å komme tilbake til en kjent og etablert base for å nyte det gode liv, god mat og drikke og en stab som legger godt tilrette for deg og dine behov som motorsyklist. Spennende å reise ut fra hotellet – godt å komme tilbake.

I rutenettet har vi lagt tilrette for at du skal kunne få med deg de aller mest interessante severdighetene i Norge. Disse stedene er blitt nøye utvalgt av lokale MC-folk og hotellets stab. Mange av severdighetene er skjulte perler og opplevelser som kun kan oppleves gjennom Hubriding.

Skulle det skje noe med deg, eller sykkelen din, underveis tilbyr vi assistanse raskest mulig. Ved evt. havari vil våre samarbeidspartnere kunne sørge for at du kan få en leiesykkel allerede dagen etter. Vi har lagt tilrette for vasking, smøring og tørking dersom det skulle være nødvendig. Ved behov, ring ditt Hubriding hotell for bistand.