fbpx

Fantastiske
kjøreruter

Hubriding er et konsept hvor du bor på hotellet og nyter nye og spennende kjøreruter hver eneste dag.

Hubriding Vestland - fantastiske kjøreruter!

Våre Hubriding ruter byr på MC-ruter du bare kan finne i Vestland. Opplevelser av kyst og hav, fjord og fjell direkte fra sykkelsetet. Konseptet omfatter «Bikers welcome», vaskefasiliteter, tørkemuligheter, sikker parkering og utlån av verktøy. Vi byr på opplevelser og inntrykk du aldri vil glemme.
Velkommen

rute 1

Rute 1 – Fjord og fjell

Dette er den korteste turen, men turens korte lengde går ingen måte på bekostning av fantastisk natur og store opplevelser!

Rute 2

Dette er en rundtur langs Sognefjorden. Det er ca 50 minutt til Nordeide kai der du tar ferja over til Ortnevik på sørsida av Sognefjorden.

Rute 3

Rute 3 – Høyanger

Denne turen starter med 50 minutt kjøring til Nordeide kai der du tar ferja over til Ortnevik på sørsida av Sognefjorden.

rute 4

Rute 4 - Aurlandsfjellet

Du bruker 10 minutter fra Kviknes til Dragsvik hvor du tar fergen over Sognefjorden til Vangsnes. Ta gjerne en tur oppom statuen av Fridtjof den frøkne på Vangsnes.

rute 5

Rute 5 – Fjærland

De første 92 km er nasjonal turistveg. Du starter turen med å kjøre rundt Esefjorden med høye fjell og bratte fjellsider. 

rute 6

Rute 6 – Turtagrø

Du starter denne ruten med å kjøre rundt Esefjorden som omgis av høye fjell før du tar ferja over fjorden til Dragsvik og videre langs Sognefjorden til Sogndal.

rute 7

Rute 7 - Sande

Denne dagen kjører langs Sognefjorden til Lavik og videre på smale og svingete veger til Leirvik og videre til Salbu (like før Sørbøvågen).

rute 8

Rute 8 – Kysten

Rute  8 er kystruten som er en av våre lengste men allikevel ikke så utfordrende å kjøre. Du kjører langs Sognefjorden til Lavik og videre..

rute 9

Rute 9 – Fjord og fjell

Dette er vår desidert lengste rute. Den er ikke spesielt teknisk eller vanskelig å kjøre men byr på flotte opplevelser og flotte fjelloverganger.

Fretheim Rute 1 - Fjorden rundt

Fra Fretheim Hotell: Snøvegen til Lærdal, Øvre Årdal, Tindevegen over til Turtagrø, Fortun, Skjolden, Sogndal, ferje Fodnes-Mannheller, Lærdalstunnelen tilbake til Aurland

Fretheim Rute 2 - Vassbygdevatnet rundt

Turen går opp til Vassbygdi, der ein klatrar seg opp over fjellovergangen Hol-Aurland. Over Vassbygdevatnet er eit flott utsiktspunkt ein kan ta seg eit kort stopp ved. (Hol-Aurland, Geilo, Eidfjord, Voss) ca. 5 timar utan pause.

Fretheim Rute 3 - Valdres og Hallingdal

Turen startar over Aurlandsfjellet/Snøvegen mellom Aurland og Lærdal (fotostopp Stegastein) Deretter køyrer ein opp til Borgund der ein kan ta eit stopp ved Borgund stavkyrkje og vidare over fjellovergangen Filefjell.

Fretheim Rute 4 - Fjordtur

Ein køyrer først til Voss.
Deretter køyrer ein til Granvin og vidare til den vakre Hardangerfjorden. Her er mange moglegheiter for flotte bileter. «Fjordtur» ca. 7 timar utan pause

Fretheim Rute 5 - Hamlagrørunden

På denne turen køyrer ein først til Voss og deretter vidare til Dale. Ein køyrer opp den smale og meget interessante vegen opp til Hamlagrø. Deretter kjem ein ned på Voss og køyrer attende til Flåm.

Velg et startpunkt

rute 1

Kviknes Hotel

På Kviknes Hotel strekkjer gjestgjevar-tradisjonane seg tilbake til 1752. Familien Kvikne som i dag eig hotellet, overtok i 1877. Hotellet vart reist i sveitserstil, og har beholdt sitt særpreg sjølv etter fleire ombyggingar og utvidingarer.

Fleischers Hotel

Det er noe med Fleischer’s Hotel. Du merker det når du står utenfor den høyreiste trebygningen, med spisse tårn, spir og karnapper i et mylder av sveitser- og dragestil. korskirken.

Fretheim Hotel

Fretheim Hotel tilbyr et rikt og variert program over aktiviteter og arrangementer, hele året. Med fokus på på underholdning, kulinariske opplevelser og spektakulære naturomgivelser, vil du finne noe for enhver smak.

Hubriding
Fun-factor og sving-garanti

Rutenettet byr på alle typer utfordringer og de som ønsker å leke seg vil finne muligheter til det. Hva angår sving-garantien så er det ikke ofte vi finner slike skilt i Norge, men vi har funnet de og gjort de tilgjengelig for deg.

Hubriding betyr at du med base på et av De Historiske Hotell, velger blant mange definerte kjøreruter som ligger i omlandet hotellet. Rutene vi tilbyr går i noe av Norges aller beste terreng og omfatter titusenvis av svinger, spektakulære fjelloverganger, asfalt, grus, herlige naturopplevelser og muligheten til å spise godt ved lokale etablisementer. I rutene har vi lagt inn severdigheter og spisesteder du kan besøke. Du vil kunne velge mellom ruter og rutekombinasjoner som gjør det mulig å velge dagsetapper med varierende lengde og vanskelighetsgrad. Løypene kan kombineres og bygges på slik du selv ønsker. Du kan med andre ord kjøre så mye du orker på det underlaget og i det terrenget du selv liker best.

Vi har utviklet konseptet fordi vi liker motorsyklisten som gjestegruppe og for at du skal slippe kjedelige flytting fra hotell til hotell og kjedelige transportetapper som tar tid. Du skal rett og slett kunne bruke tiden på det du liker aller best, bare kjøre og nyte Norge og alt det flotte vi har å by på. Ikke minst muligheten til å komme tilbake til en kjent og etablert base for å nyte det gode liv, god mat og drikke og en stab som legger godt tilrette for deg og dine behov som motorsyklist. Spennende å reise ut fra hotellet – godt å komme tilbake.

I rutenettet har vi lagt tilrette for at du skal kunne få med deg de aller mest interessante severdighetene i Norge. Disse stedene er blitt nøye utvalgt av lokale MC-folk og hotellets stab. Mange av severdighetene er skjulte perler og opplevelser som kun kan oppleves gjennom Hubriding.

Skulle det skje noe med deg, eller sykkelen din, underveis tilbyr vi assistanse raskest mulig. Ved evt. havari vil våre samarbeidspartnere kunne sørge for at du kan få en leiesykkel allerede dagen etter. Vi har lagt tilrette for vasking, smøring og tørking dersom det skulle være nødvendig. Ved behov, ring ditt Hubriding hotell for bistand.