fbpx

Fantastiske
kjøreruter

Hubriding er et konsept hvor du bor på hotellet og nyter nye og spennende kjøreruter hver eneste dag.

Hubriding fra Bårdshaug Herregård

Herskapelige Bårdshaug Herregård står sentralt i småbyen Orkanger, kun en kort kjøretur fra Trondheim. Opprinnelig var den majestetiske herregården hjemmet til gründeren og verdensmannen Christian Thams – arkitekt, minister, godseier og generalkonsul. Dagens Bårdshaug består av herregården, flere sjarmerende bygg fra 1890-årene og moderne hotellbygg fra 1980.

Etter en lang dag kan du slappe av i en av salongene i hotellets lobby, eller i Jaktbaren, som er smykket med trofeer, våpen og fotografier fra Christian Thams mange reiser i Afrika. Bårdshaug Herregårds historie er som et eventyr fra virkeligheten – en slektshistorie om særlig én mann, som ikke lot småligheten råde, men som ved hjelp av visjoner og virketrang bygde opp en rekke vellykkede virksomheter.

Rute 1: Fantastiske Fosen

Turen for deg som vil kjøre en god dagstur med veien i hovedfokus. På fine vindstille sommerdager kan tåka sige inn i  fjorden og vi anbefaler at du pakker noe ekstra varmt tøy med på sykkelen.

Rute 2: Det mektige øyriket, med Hitra

Turen går langs noe av det beste Trøndelagskysten kan by på, med smale svinger og sjøutsikt. Opplevelsen av gamle historier og nyere tider står sterkt.

Rute 3: Den Gyldne Omvei, om Fosen

Denne turen tar deg med på en reise gjennom tid og sted. I tillegg til mektige opplevelser på rekke og rad, kjører du på veier som er bygd for motorsykkelen. Det blir ikke bedre enn det!

Bårdshaug
Herregård

Søsknene Gunvor og Magnus Müller Lysholm er tredje generasjons vertskap ved Bårdshaug Herregård. De har vokst opp med mor og far i hotelldriften, og bodd alle sine barne– og ungdomsår her i Orkland. 

De ønsker at alle gjester på Bårdshaug Herregård skal få en liten opplevelse av kommunen. Det være seg av den gode maten fra de lokale gårdene, av den gjestfrie kulturen, av den flotte lakseelva, den spennende historien om Christian Thams eller noe annet.

Sammen vil de jobbe for at du skal føle deg avslappet og vel. Akkurat som om du var hjemme hos en god venn. 

Hjertelig velkommen!

Hubriding
Fun-factor og sving-garanti

Rutenettet byr på alle typer utfordringer og de som ønsker å leke seg vil finne muligheter til det. Hva angår sving-garantien så er det ikke ofte vi finner slike skilt i Norge, men vi har funnet de og gjort de tilgjengelig for deg.

Hubriding betyr at du med base på et av De Historiske Hotell, velger blant mange definerte kjøreruter som ligger i omlandet hotellet. Rutene vi tilbyr går i noe av Norges aller beste terreng og omfatter titusenvis av svinger, spektakulære fjelloverganger, asfalt, grus, herlige naturopplevelser og muligheten til å spise godt ved lokale etablisementer. I rutene har vi lagt inn severdigheter og spisesteder du kan besøke. Du vil kunne velge mellom ruter og rutekombinasjoner som gjør det mulig å velge dagsetapper med varierende lengde og vanskelighetsgrad. Løypene kan kombineres og bygges på slik du selv ønsker. Du kan med andre ord kjøre så mye du orker på det underlaget og i det terrenget du selv liker best.

Vi har utviklet konseptet fordi vi liker motorsyklisten som gjestegruppe og for at du skal slippe kjedelige flytting fra hotell til hotell og kjedelige transportetapper som tar tid. Du skal rett og slett kunne bruke tiden på det du liker aller best, bare kjøre og nyte Norge og alt det flotte vi har å by på. Ikke minst muligheten til å komme tilbake til en kjent og etablert base for å nyte det gode liv, god mat og drikke og en stab som legger godt tilrette for deg og dine behov som motorsyklist. Spennende å reise ut fra hotellet – godt å komme tilbake.

I rutenettet har vi lagt tilrette for at du skal kunne få med deg de aller mest interessante severdighetene i Norge. Disse stedene er blitt nøye utvalgt av lokale MC-folk og hotellets stab. Mange av severdighetene er skjulte perler og opplevelser som kun kan oppleves gjennom Hubriding.

Skulle det skje noe med deg, eller sykkelen din, underveis tilbyr vi assistanse raskest mulig. Ved evt. havari vil våre samarbeidspartnere kunne sørge for at du kan få en leiesykkel allerede dagen etter. Vi har lagt tilrette for vasking, smøring og tørking dersom det skulle være nødvendig. Ved behov, ring ditt Hubriding hotell for bistand.