Pål Anders Ullevålseter prøver Hubriding!

Motorsyklist og 12 ganger Rally Dakar-deltaker Pål Anders Ullevålseter (53), som har vunnet fire realityserier for kjendiser, Isdans i 2007, 71 grader Nord i 2011, Farmen kjendis i 2018 og Mesternes Mester i 2019 spiller hovedrollen i en ny internasjonal YouTube, Facebook og Instagram-film som er laget for å markedsføre Norge som det beste sted i verden å kjøre motorsykkel.
– Norge er helt unikt med sine flotte svingete veier, sier Pål Anders Ullevålseter.
Filmen er spilt inn i Vrådal i Kviteseid kommune i Telemark og vi ser Pål Anders Ullevålseter på tur i et vakkert landskap hvor han ender med å kjøre opp trappene og inn i hotellet. Alle andre må parkere utenfor.

– Gjennom bruk av humor, litt ironi og flotte landskapsbilder, samt overraskelse, har vi skapt en film som egner seg godt for alle digitale plattformer, sier Lars Arne Straand som er adm. direktør på Straand Hotel i Vrådal og ansvarlig for Hubriding.no i Norge. Hotellet har på få år tatt posisjonen som landets ledende hotell med fokus på motorsykkel, flotte biler og vanlige syklister.

Se filmen her