Historien om Hubriding

Hubriding  er et konsept som er skreddersydd for turglade hverdagsmotorsyklister. Konseptet tilbyr det beste en motorsyklist kan ønske seg på tur. Du kan bo ved et av våre HUBriding hoteller, unngå kjedelige transportetapper og nyte kjøreruter fra 100 til 650 km med sving-garanti. I 2020 utviklet Lars Arne og Katrine Straand som 5. generasjon drivere av Straand Hotel HUBriding.no. Sammen med et knippe nøkkelpersoner i MC miljøet og reklamebyrået Superlativ ble HUBriding konseptet etablert med 13 herlige dagsturer for motorsyklister med hotellet som base. Konseptet som promoteres på nettsiden www.HUBrining.no ble svært populært og skapte en helt ny sosial arena for motorsyklistene med kjøreglede og flotte naturopplevelser i Telemark som hovedingredienser.

– Konseptet som vi utviklet gjennom koronapandemien har gitt oss på Straand Hotel i Telemark nye vekstmuligheter med base i våre lange tradisjoner som skysstasjon. Hotellet legger svært godt til rette for flotte opplevelser på motorsykkel i en region som har mye å by på av kultur- og mattradisjoner, sier Katrine Straand som er hotellsjef på Straand Hotel.