AMD Motorsykler har hatt bra trøkk med Triumph og nyhetene er på vei

Geir Arnestad og AMD Motorsykler er nå godt etablert i en stor og innholdsrik  godteributikk på Alna utenfor Oslo. Motorsyklisten elsker å tumle rundt butikken som rommer alt en entusiast kan drømme om og folk ramler derfor kontinuerlig inn dørene for å realisere drømmer, vedlikeholde sykler eller kjøpe utstyr. Salget og interessen for den brede Triumph porteføljen er stor og det har derfor vært en bra sesong forteller Geir Arnestad. Interessen for scrambleyr-serien med 400 X og 1200 X i spissen har vært og er fortsatt stor, men det store modellutvalget til Triumph gjør det mulig for absolutt alle å finne noe de liker. Motorplattformene til Triumph er gode i alle klasser og segment, og designet er både kapabelt, classy og funksjonelt. Motorene i alle klasser er kraftige, driftssikre og har gjennomgående et lydbilde som har en balsamerende effekt på kropp og sjel. Hovedkomponentene og de mekaniske kapasitetene er gode og servicekostnadene til Triumph ligger godt plassert i midt-skiktet. Det er generelt lite galt og få problemer med de godt utprøvde teknologiplattformene som brukes i porteføljen.

De aller aller fleste kan identifisere seg selv og eget image med en Triumph og det hjelper på interessen for produktene. Akkurat nå kan du gjøre noen skikkelig gode handler på mange modeller og spare flere titalls tusen kroner hos AMD.

Mange av neste års modeller blir justert med blant annet sving-ABS, LED hovedlys, EURO5+, og noe mere effekt.

Heldig vis har vi forhandlere av denne størrelsen og format med gode tekniske miljøer som tar vare på utstyret vårt. Sliter du med tung-sinn, motivasjon eller sjelefred – ja da drar du bare hit.

Enjoy.