fbpx

Fantastiske
kjøreruter

Hubriding er et konsept hvor du bor på hotellet og nyter nye og spennende kjøreruter hver eneste dag.

HUBriding fra Søstrene Storaas

I Jondalen, ikke langt fra Kongsberg, innover en krokete RV37, rett ved idylliske Buvannet og på grensen til Telemark – Norges MC-mekka, finner du Søstrene Storaas hotell. Et familiedrevet hotell for de eventyrlystne bygget opp fra 1990 med design inspirert fra familiehistorier fra hele verden.

Rute 1: Søstrene Storaas

Hubriding fra Søstrene Storaas Hotell mot Notodden, Bø og Vrådal, og tilbake til hotellet.

Hubriding

Rute 2: Søstrene Storaas

Ruten blir kjørt opp og kvalitetssikret i disse dager. Følg med på Facebook, der vil vi annonsere når denne er klar.

Søstrene Storaas

Søstrene Storaas består av Kokken Solveig, Eventyreren Henriette og Skuespilleren Else. Vi er alle tre vokst opp på gården bak hotellet som i dag står sentralt i produksjonen av urter og grønnsaker til hotellets kjøkken. Om sommeren går det griser og sauer på jordene som også blir brukt i matlagingen resten av året. Lokalisert på grensen til Telemark med eventyrlige MC-veier som slynger seg gjennom vakkert landskap, og kun to timer fra Oslo, kan vi by på fantastiske kjøreopplevelser kombinert med god, hjemmelaget, kortreist og selvdyrket mat og fantastiske historier. De tre søstrene i Jondalen er noe av det mest energiske og sjarmerende en gjest kan ønske seg. Her er det full gass hele døgnet og vertskapet gjør sitt ytterste for at du som gjest skal føle deg verdsatt. Kortreist og god mat, sjarmerende omgivelser bør pirre din nysgjerrighet.

Velkommen hjem til oss!

Hubriding
Fun-factor og sving-garanti

Rutenettet byr på alle typer utfordringer og de som ønsker å leke seg vil finne muligheter til det. Hva angår sving-garantien så er det ikke ofte vi finner slike skilt i Norge, men vi har funnet de og gjort de tilgjengelig for deg.

Hubriding betyr at du med base på et av De Historiske Hotell, velger blant mange definerte kjøreruter som ligger i omlandet hotellet. Rutene vi tilbyr går i noe av Norges aller beste terreng og omfatter titusenvis av svinger, spektakulære fjelloverganger, asfalt, grus, herlige naturopplevelser og muligheten til å spise godt ved lokale etablisementer. I rutene har vi lagt inn severdigheter og spisesteder du kan besøke. Du vil kunne velge mellom ruter og rutekombinasjoner som gjør det mulig å velge dagsetapper med varierende lengde og vanskelighetsgrad. Løypene kan kombineres og bygges på slik du selv ønsker. Du kan med andre ord kjøre så mye du orker på det underlaget og i det terrenget du selv liker best.

Vi har utviklet konseptet fordi vi liker motorsyklisten som gjestegruppe og for at du skal slippe kjedelige flytting fra hotell til hotell og kjedelige transportetapper som tar tid. Du skal rett og slett kunne bruke tiden på det du liker aller best, bare kjøre og nyte Norge og alt det flotte vi har å by på. Ikke minst muligheten til å komme tilbake til en kjent og etablert base for å nyte det gode liv, god mat og drikke og en stab som legger godt tilrette for deg og dine behov som motorsyklist. Spennende å reise ut fra hotellet – godt å komme tilbake.

I rutenettet har vi lagt tilrette for at du skal kunne få med deg de aller mest interessante severdighetene i Norge. Disse stedene er blitt nøye utvalgt av lokale MC-folk og hotellets stab. Mange av severdighetene er skjulte perler og opplevelser som kun kan oppleves gjennom Hubriding.

Skulle det skje noe med deg, eller sykkelen din, underveis tilbyr vi assistanse raskest mulig. Ved evt. havari vil våre samarbeidspartnere kunne sørge for at du kan få en leiesykkel allerede dagen etter. Vi har lagt tilrette for vasking, smøring og tørking dersom det skulle være nødvendig. Ved behov, ring ditt Hubriding hotell for bistand.