fbpx

Fantastiske
kjøreruter

Hubriding er et konsept hvor du bor på hotellet og nyter nye og spennende kjøreruter hver eneste dag.

HUBriding fra Søstrene Storaas

I Jondalen, ikke langt fra Kongsberg i naturskjønne omgivelser ligger Søstrene Storaas hotell. Hos oss arrangeres blant annet kurs- og konferanser for opptil 200 personer, bryllup, konfirmasjoner, dåp og jubileer.

Eller så kan du slappe av og pirre smaksløkene med smakfull mat fra vårt eget kjøkken i kombinasjon med lange fot- eller skiturer på fantastiske Blefjell.

Hubriding

Rute 1: Søstrene Storaas

Ruten blir kjørt opp og kvalitetssikret i disse dager. Følg med på Facebook, der vil vi annonsere når denne er klar.

Hubriding

Rute 2: Søstrene Storaas

Ruten blir kjørt opp og kvalitetssikret i disse dager. Følg med på Facebook, der vil vi annonsere når denne er klar.

Søstrene Storaas

Søstrene Storaas, vi fikk ingen oppdragelse.Vi ble sendt på oppdagelse.
Da vi kom hjem, overtok vi familienshotell i Jondalen.
Her er vi lidenskapelig opptatt av å gigjestene det vi selv arvet:Hjemmebakt brød, familiens varme ogeventyrlige muligheter.Søstrene Storaas hotell ble startet i 1990 av våre foreldre, Jarle og Dea Storaas under navnet Storaas kurs- og gjestegaard.I 2009 opprettet de Søstrene Storaas event & reiser, da under navnet Storaas Adventure, med slagordet «Eventyrlyst på Gjestegaarden og i verden forøvrig».Nå har vi, Søstrene, tatt over driften av de to selskapene ogvil fortsette med å skape eventyr for små og store begivenheter.Vi har latt våre familiehistorier inspirere oss i den daglige driften.

Hubriding
Fun-factor og sving-garanti

Rutenettet byr på alle typer utfordringer og de som ønsker å leke seg vil finne muligheter til det. Hva angår sving-garantien så er det ikke ofte vi finner slike skilt i Norge, men vi har funnet de og gjort de tilgjengelig for deg.

Hubriding betyr at du med base på et av De Historiske Hotell, velger blant mange definerte kjøreruter som ligger i omlandet hotellet. Rutene vi tilbyr går i noe av Norges aller beste terreng og omfatter titusenvis av svinger, spektakulære fjelloverganger, asfalt, grus, herlige naturopplevelser og muligheten til å spise godt ved lokale etablisementer. I rutene har vi lagt inn severdigheter og spisesteder du kan besøke. Du vil kunne velge mellom ruter og rutekombinasjoner som gjør det mulig å velge dagsetapper med varierende lengde og vanskelighetsgrad. Løypene kan kombineres og bygges på slik du selv ønsker. Du kan med andre ord kjøre så mye du orker på det underlaget og i det terrenget du selv liker best.

Vi har utviklet konseptet fordi vi liker motorsyklisten som gjestegruppe og for at du skal slippe kjedelige flytting fra hotell til hotell og kjedelige transportetapper som tar tid. Du skal rett og slett kunne bruke tiden på det du liker aller best, bare kjøre og nyte Norge og alt det flotte vi har å by på. Ikke minst muligheten til å komme tilbake til en kjent og etablert base for å nyte det gode liv, god mat og drikke og en stab som legger godt tilrette for deg og dine behov som motorsyklist. Spennende å reise ut fra hotellet – godt å komme tilbake.

I rutenettet har vi lagt tilrette for at du skal kunne få med deg de aller mest interessante severdighetene i Norge. Disse stedene er blitt nøye utvalgt av lokale MC-folk og hotellets stab. Mange av severdighetene er skjulte perler og opplevelser som kun kan oppleves gjennom Hubriding.

Skulle det skje noe med deg, eller sykkelen din, underveis tilbyr vi assistanse raskest mulig. Ved evt. havari vil våre samarbeidspartnere kunne sørge for at du kan få en leiesykkel allerede dagen etter. Vi har lagt tilrette for vasking, smøring og tørking dersom det skulle være nødvendig. Ved behov, ring ditt Hubriding hotell for bistand.