fbpx

Rute 1

Hvitsten

Hvitsten er en rute som representerer indrefileten av Østlandets gleder for motorsyklisten. Denne ruten er 180 km lang og byr på fantastiske kjøreopplevelser og høydepunkter du bare finner på det sentrale Østlandet. Klima, temperatur og kjøreforhold vil være på din side og på denne kjøredagen vil du kunne nyte det beste av det Østlandet har å by på.

Hvitsten er en rute som starter med late nydelige svinger langs Øyeren i landlige omgivelser. På vei ned mot Petter Solbergs hjembygd Spydeberg kan du nyte hundrevis av late svinger før du starter på tivoliseksjonen som tar deg gjennom et lite eventyr du ikke trodde fantes i hovedstadens bakgård.

Ferdighetsnivå
20%
Lengde (180 KM)
63%
Popularitet
89%

Hvitsten

Hvitsten er en reise i alt det sentrale Østlandet har å by på. Starten av ruten går i urbane strøk på veien mot Lillestrøm og du vil på denne strekningen ha rikelige med muligheter til å tanke eller anskaffe forsyninger for dagen. Turen langs Øyern er avslappende med mange visuelle inntrykk og fine late svinger. Hastigheten er ikke høy men her oppfordres du til å nyte. Etter hvert kniper svingene som på vei inn mot Spydeberg og når du krysser E 18 på vei mot Hobøl og Kroer vil smilet trenge seg fram inne i hjelmen.

Her er svingene tette og krevende og tar deg gjennom et terreng som krever din hele og fulle oppmerksomhet. På veien mot Hvitsten kan du velge å kjøre innnom Son som er en av Oslofjordens perler. Her finner du flotte spise og rekreasjonsmuligheter før veien går videre til Hvitsten og Drøbak som er minst like sjarmerende og fulle av liv på sommeren. Når du ankommer Hvitsten anbefaler vi at du følger Hvitstenveien og Galbyveien til Drøbak.

Drøbak har mye å by på så her kan det være på sin plass å gjøre litt research før avreise. Veien herifra via Fagerstrand på Nesodden, Vinterbro og Mosseveien tilbyr nye kjøretekniske høydepunkt og bidrar til at du får en helt fantastisk og opplevelsesrik kjøredag. Vel tilbake på Losby kan du nyte topp service, forfriskninger og et godt måltid på uteterrassen med nye eller gamle venner mens du du planlegger dine neste kjøredager i fylket.

Facebook
Twitter
E-Post