fbpx

Fantastiske
kjøreruter

Hubriding er et konsept hvor du bor på hotellet og nyter nye og spennende kjøreruter hver eneste dag.

Velkommen til Hubriding Fretheim Hotel

Fretheim Hotel tilbyr et rikt og variert program over aktiviteter og arrangementer, hele året. Med fokus på på underholdning, kulinariske opplevelser og spektakulære naturomgivelser, vil du finne noe for enhver smak.

Fretheim Rute 1 - Fjorden rundt

Fra Fretheim Hotell: Snøvegen til Lærdal, Øvre Årdal, Tindevegen over til Turtagrø, Fortun, Skjolden, Sogndal, ferje Fodnes-Mannheller, Lærdalstunnelen tilbake til Aurland

Fretheim Rute 2 - Vassbygdevatnet rundt

Turen går opp til Vassbygdi, der ein klatrar seg opp over fjellovergangen Hol-Aurland. Over Vassbygdevatnet er eit flott utsiktspunkt ein kan ta seg eit kort stopp ved. (Hol-Aurland, Geilo, Eidfjord, Voss) ca. 5 timar utan pause.

Fretheim Rute 3 - Valdres og Hallingdal

Turen startar over Aurlandsfjellet/Snøvegen mellom Aurland og Lærdal (fotostopp Stegastein) Deretter køyrer ein opp til Borgund der ein kan ta eit stopp ved Borgund stavkyrkje og vidare over fjellovergangen Filefjell.

Fretheim Rute 4 - Fjordtur

Ein køyrer først til Voss.
Deretter køyrer ein til Granvin og vidare til den vakre Hardangerfjorden. Her er mange moglegheiter for flotte bileter. «Fjordtur» ca. 7 timar utan pause

Fretheim Rute 5 - Hamlagrørunden

På denne turen køyrer ein først til Voss og deretter vidare til Dale. Ein køyrer opp den smale og meget interessante vegen opp til Hamlagrø. Deretter kjem ein ned på Voss og køyrer attende til Flåm.

Fretheim Hotel

Helt siden midten av 1800-tallet har Flåm vært en yndet plass for turister, da engelske Lorder kom inn Sognefjorden med båtene sine på jakt etter nye områder for jakt og fiske. De var innlosjert på gården til Flåms rikeste mann, Christen Fretheim og snart så Fretheim Hotel dagens lys. Med fortiden som inspirasjonskilde kan Fretheim Hotel by på tette møter med det beste av sognekulturen gjennom kortreiste smaker, spektakulær utsikt mot fjord og fjell og interiør og innretning som tar deg tilbake i tid. Beliggende ved endestoppet på den unike Flåmsbana, og med UNESCOs verdensarvområde Nærøyfjorden like ved, ligger hotellet midt i smørøyet for fantastiske opplevelser. Hotellet ble bygget i sveitserstil på slutten av 1800-tallet. Gjennom årene har hotellet blitt utvidet i takt med turiststrømmen. Den eldste delen av hotellet er restaurert med vakre detaljer, med peiser og antikke møbler både i stuer, bibliotek, konseranselokalene og de historiske gjesterommene. Alle hotellets 122 rom har flott utsikt mot fjord eller fjell. Med inspirasjon fra både naturen og fortiden byr Fretheim Hotel på kortreiste smaker fra gårdene i og rundt Flåm, med noen av landets beste produsenter av ost, kjøtt, frukt og grønnsaker. Maten blir servert både på tradisjonelt og nyskapende vis av hotellets dyktige kokker.

Hubriding
Fun-factor og sving-garanti

Rutenettet byr på alle typer utfordringer og de som ønsker å leke seg vil finne muligheter til det. Hva angår sving-garantien så er det ikke ofte vi finner slike skilt i Norge, men vi har funnet de og gjort de tilgjengelig for deg.

Hubriding betyr at du med base på et av De Historiske Hotell, velger blant mange definerte kjøreruter som ligger i omlandet hotellet. Rutene vi tilbyr går i noe av Norges aller beste terreng og omfatter titusenvis av svinger, spektakulære fjelloverganger, asfalt, grus, herlige naturopplevelser og muligheten til å spise godt ved lokale etablisementer. I rutene har vi lagt inn severdigheter og spisesteder du kan besøke. Du vil kunne velge mellom ruter og rutekombinasjoner som gjør det mulig å velge dagsetapper med varierende lengde og vanskelighetsgrad. Løypene kan kombineres og bygges på slik du selv ønsker. Du kan med andre ord kjøre så mye du orker på det underlaget og i det terrenget du selv liker best.

Vi har utviklet konseptet fordi vi liker motorsyklisten som gjestegruppe og for at du skal slippe kjedelige flytting fra hotell til hotell og kjedelige transportetapper som tar tid. Du skal rett og slett kunne bruke tiden på det du liker aller best, bare kjøre og nyte Norge og alt det flotte vi har å by på. Ikke minst muligheten til å komme tilbake til en kjent og etablert base for å nyte det gode liv, god mat og drikke og en stab som legger godt tilrette for deg og dine behov som motorsyklist. Spennende å reise ut fra hotellet – godt å komme tilbake.

I rutenettet har vi lagt tilrette for at du skal kunne få med deg de aller mest interessante severdighetene i Norge. Disse stedene er blitt nøye utvalgt av lokale MC-folk og hotellets stab. Mange av severdighetene er skjulte perler og opplevelser som kun kan oppleves gjennom Hubriding.

Skulle det skje noe med deg, eller sykkelen din, underveis tilbyr vi assistanse raskest mulig. Ved evt. havari vil våre samarbeidspartnere kunne sørge for at du kan få en leiesykkel allerede dagen etter. Vi har lagt tilrette for vasking, smøring og tørking dersom det skulle være nødvendig. Ved behov, ring ditt Hubriding hotell for bistand.