fbpx

Fantastiske
kjøreruter

Hubriding er et konsept hvor du bor på hotellet og nyter nye og spennende kjøreruter hver eneste dag.

Hubriding fra Selbusjøen Hotel & Gjestegård

Å bo på Selbusjøen Hotel er en minnerik opplevelse. Vårt lekre hotell tilbyr 58 gjesterom og 116 senger.
Alle våre rom har en blanding av historisk og moderne design og mange av dem har utsikt mot vakre Selbusjøen.
Velg ditt opphold blant våre standard rom, historiske standard rom, eller historiske deluxe rom.

Prosjekt Selbusjøen – vi har alt for den kresne, landevei, grus og snøscooter terreng

Det er allerede kjørt opp tre asfaltruter, en tilkomstrute fra Trondheim direkte til Selbu og en tilkomstrute fra Trondheim, via Røros til Selbu. Det er laget en tredje asfaltrute fra Selbusjøen hotell til Røros med retur og alle rutene går i mye flott terreng med herlige svinger. Det er også kjørt opp 5 grusruter som alle har noen strekk med asfalt. To av disse rutene er rundturer og de øvrige må kjøres ut og samme vei tilbake uten at dette forringer kjøreopplevelsen på grus.

Selbusjøen
Hotel & gjestegård​

Etter en betydelig ombygging og utbygging av den historiske bygningen på Haverneset i Selbu, åpnet hotellet sine dører i 1988. Etter flere utbygginger har Hotellet i dag 58 rom/116 sengeplasser for overnatting. Flere av rommene også tilrettelagt for funksjonshemmede. Det er også i tillegg egen fløy for allergikere. Hotellet har også heis. Restauranten er åpen for servering hver dag. Selbusjøen Hotell og Gjestegård er stolte av å være medlem av “De Historiske Hotel & Spisesteder”. Et av formålene med dette er å være bevisst på kulturarv og å ivareta det ekte og historiske. De Historiske Hotel & Spisesteder

Hubriding
Fun-factor og sving-garanti

Rutenettet byr på alle typer utfordringer og de som ønsker å leke seg vil finne muligheter til det. Hva angår sving-garantien så er det ikke ofte vi finner slike skilt i Norge, men vi har funnet de og gjort de tilgjengelig for deg.

Hubriding betyr at du med base på et av De Historiske Hotell, velger blant mange definerte kjøreruter som ligger i omlandet hotellet. Rutene vi tilbyr går i noe av Norges aller beste terreng og omfatter titusenvis av svinger, spektakulære fjelloverganger, asfalt, grus, herlige naturopplevelser og muligheten til å spise godt ved lokale etablisementer. I rutene har vi lagt inn severdigheter og spisesteder du kan besøke. Du vil kunne velge mellom ruter og rutekombinasjoner som gjør det mulig å velge dagsetapper med varierende lengde og vanskelighetsgrad. Løypene kan kombineres og bygges på slik du selv ønsker. Du kan med andre ord kjøre så mye du orker på det underlaget og i det terrenget du selv liker best.

Vi har utviklet konseptet fordi vi liker motorsyklisten som gjestegruppe og for at du skal slippe kjedelige flytting fra hotell til hotell og kjedelige transportetapper som tar tid. Du skal rett og slett kunne bruke tiden på det du liker aller best, bare kjøre og nyte Norge og alt det flotte vi har å by på. Ikke minst muligheten til å komme tilbake til en kjent og etablert base for å nyte det gode liv, god mat og drikke og en stab som legger godt tilrette for deg og dine behov som motorsyklist. Spennende å reise ut fra hotellet – godt å komme tilbake.

I rutenettet har vi lagt tilrette for at du skal kunne få med deg de aller mest interessante severdighetene i Norge. Disse stedene er blitt nøye utvalgt av lokale MC-folk og hotellets stab. Mange av severdighetene er skjulte perler og opplevelser som kun kan oppleves gjennom Hubriding.

Skulle det skje noe med deg, eller sykkelen din, underveis tilbyr vi assistanse raskest mulig. Ved evt. havari vil våre samarbeidspartnere kunne sørge for at du kan få en leiesykkel allerede dagen etter. Vi har lagt tilrette for vasking, smøring og tørking dersom det skulle være nødvendig. Ved behov, ring ditt Hubriding hotell for bistand.