fbpx

Fantastiske
kjøreruter

Hubriding er et konsept hvor du bor på hotellet og nyter nye og spennende kjøreruter hver eneste dag.

Røros Hotell tilbyr ruter på både grus og asfalt

Røros står på FN sin verdensarvliste og er i seg selv en fantastisk opplevelse. Vi er i Johan Falkbergets rike omgitt av kjente landemerker som Femundsmarka, Hessdalen, Tronfjellet og gruvesamfunnene for å nevne noe.  Severdigheter som gruvemuseet og slagghaugene setter en spiss på alle opplevelser, men for motorsyklistene er det så uendelig mye mer å oppleve. Røros tilbyr et sjeldent konglomerat av grus- og asfaltveier som byr på helt spesielle og sjeldent gode kjøre og naturopplevelser.

Ruter

tronfjell

Rute 1 - Grus Tronfjell​

Tronfjell er en lang rute der vil du oppleve alle fasetter av Røros, fjell, vidder og de høyeste toppene.​

Rute 2 - Grus Hessdalen​

Hessdalen er en fantastisk rute med sine 148 km som hovedsakelig går på grus, passe lang for en dagstur. ​

Rute 3 - Asfalt Hummelfjell

Hummelfjell rundt er en herlig feel-good runde på 17 mil i Norges herlige innland.

Rute 4 - Grus Hummelfjell

Hummelfjell rundt på grus er en herlig grusrute som kan kjøres av alle. Enestående naturopplevelser.

Rute 5 - Lang rute rundt Hummelfjell

Dette er en herlig langtur  langs Hummelfjell og ned Åkrestrømmen som byr på typisk innlandsterreng, gode lukter og visuelle inntrykk. 

Rute 6 - Grus Samsjøen/Selbu/Tydal

Ruten til Samsjøen, Selbu, Tydal og Riasten er en grusrute for de litt erfarne. 36 mil er en lang dags-økt. Uerfarne bes ta denne over to dager.

Rute 7 - Grus Aursunden

Aursunden rundt er en herlig kjøretur i historisk terreng. Her får du virkelig en smakebit på kulturen rundt Røros-vidda.   

Rute 8 - Røros Rundt

4 5 Dette er en tur med korte strekk rundt Røros for å se på deler av det Bergstaden med sin historie og natur kan by på.
Hubriding
Veien til Røros

Veiene inn til Røros er mange og representerer flotte turopplevelser.

Førere sørfra anbefales å unngå større veier og heller kjøre via Kongsvinger opp mot Rena, Åkrestrømmen, videre over Galten for så å ta RV 26 eller RV 28 inn til Røros. I dette området finner du spennende grusveier som skaper glede og flotte opplevelser. Vi anbefaler turen over Øversjødalen fra RV 26 til RV 28 som kommer ned i Tolga.

Kommer du Nordfra anbefales du å kjøre via Selbu på RV 705 via Stugudalen på herlige og svingete veier.

Fra vest har du mange valgmuligheter avhengig av om du vil kjøre på asfalt eller grus. Eikesdalen, Sunndal, Oppdal og Folldal til Alvdal er en fin mulighet, og fra Alvdal kan du finne herlige sideveier opp til Røros.

Velkommen til Røros Hotell

Hos oss kan du bo så lenge du ønsker og nyte et rutenett som tilbyr mye mer enn du kan drømme om. Du kan velge mellom asfalt og grus hvor sistnevnte kategori utvilsomt representerer det største rutenettet. Det helt spesielle med Røros er at veinettet går midt i et stort antall severdigheter rundt verdensarvbyen på Rørosvidda og dette gjør opplevelsesaspektet enda større. I Johan Falkbergets rike finner du noen av landets kanskje herligste grus og fjellveier blant severdigheter som Røros sentrum med slagghaugene, Storwartz og Olavsgruva for å nevne noe. Røros Hotell tilbyr fantastiske fasiliteter, en herlig bad og velværeavdeling og et kjøkken som leverer smaksopplevelser for de fineste ganer. Etter kjøreturen kan du nyte hotellets fasiliteter og dele dagens opplevelser med venner eller andre førere. Vi har tilrettelagt for at du skal kunne stelle sykkelen din hver dag, og har etablerte kontakter med tekniske miljøer som kan hjelpe dersom det oppstår problemer.

Hubriding
Fun-factor og sving-garanti

Rutenettet byr på alle typer utfordringer og de som ønsker å leke seg vil finne muligheter til det. Hva angår sving-garantien så er det ikke ofte vi finner slike skilt i Norge, men vi har funnet de og gjort de tilgjengelig for deg.

Hubriding betyr at du med base på et av De Historiske Hotell, velger blant mange definerte kjøreruter som ligger i omlandet hotellet. Rutene vi tilbyr går i noe av Norges aller beste terreng og omfatter titusenvis av svinger, spektakulære fjelloverganger, asfalt, grus, herlige naturopplevelser og muligheten til å spise godt ved lokale etablisementer. I rutene har vi lagt inn severdigheter og spisesteder du kan besøke. Du vil kunne velge mellom ruter og rutekombinasjoner som gjør det mulig å velge dagsetapper med varierende lengde og vanskelighetsgrad. Løypene kan kombineres og bygges på slik du selv ønsker. Du kan med andre ord kjøre så mye du orker på det underlaget og i det terrenget du selv liker best.

Vi har utviklet konseptet fordi vi liker motorsyklisten som gjestegruppe og for at du skal slippe kjedelige flytting fra hotell til hotell og kjedelige transportetapper som tar tid. Du skal rett og slett kunne bruke tiden på det du liker aller best, bare kjøre og nyte Norge og alt det flotte vi har å by på. Ikke minst muligheten til å komme tilbake til en kjent og etablert base for å nyte det gode liv, god mat og drikke og en stab som legger godt tilrette for deg og dine behov som motorsyklist. Spennende å reise ut fra hotellet – godt å komme tilbake.

I rutenettet har vi lagt tilrette for at du skal kunne få med deg de aller mest interessante severdighetene i Norge. Disse stedene er blitt nøye utvalgt av lokale MC-folk og hotellets stab. Mange av severdighetene er skjulte perler og opplevelser som kun kan oppleves gjennom Hubriding.

Skulle det skje noe med deg, eller sykkelen din, underveis tilbyr vi assistanse raskest mulig. Ved evt. havari vil våre samarbeidspartnere kunne sørge for at du kan få en leiesykkel allerede dagen etter. Vi har lagt tilrette for vasking, smøring og tørking dersom det skulle være nødvendig. Ved behov, ring ditt Hubriding hotell for bistand.