fbpx

Fantastiske
kjøreruter

Hubriding er et konsept hvor du bor på hotellet og nyter nye og spennende kjøreruter hver eneste dag.

Hubriding Vestfold & Telemark- fantastiske kjøreruter!

Våre Hubriding ruter byr på MC-ruter du bare kan finne i Rogaland. Opplevelser av kyst og hav, fjord og fjell direkte fra sykkelsetet. Konseptet omfatter «Bikers welcome», vaskefasiliteter, tørkemuligheter, sikker parkering og utlån av verktøy. Vi byr på opplevelser og inntrykk du aldri vil glemme.
Velkommen

Rute 1: Bandaksli - "BMW"

En fantastisk rute for deg søker noe litt uten for allfarvei.

ravnejuvet

Rute 2: Ravnejuvet - "KTM"

En langtur for deg som vil oppleve variasjon i veier, natur og opplevelser.

Rute 3: Bandak rundt - "Honda"

For deg som ønsker en flott «asfalt-tur», der svingene kommer tett.

guide

Rute 4: Mini - Telemark - "Harley Davidson"

En variert og flott rute som bringer deg rundt i «indre filet» i Telemark. ​

Rute 5: De tre vannene - "Indian"

En rute som tar deg rundt 3 store vann, via noen utrolige flotte veier.​

Rute 6: Dramatiske Telemark, lang - "Suzuki"

Vårt lengste turforslag, så sett av hele dagen, masse flott å se.​

Rute 7: Dramatiske Telemark - "Kawasaki"

Enklere variant av rute 6. denne har ikke med seg grusveien over fjellet.​

Rute 8: Dal til dal - "Ducati"

Ruten tar deg også til Fyresdal, første etappe går på østsiden av Vrådalsvatn.

rute 9

Rute 9: Valle-sporet til lysebotn "Triumph"

Norges flotteste dagstur inkludert et spektakulært besøk i Lysebotn.​

Rute 10

Lille Norge kaller vi denne ruta som er ekstrem tøff med 12 timer kjøretid!​

to fylker

Rute 11: To fylker – "Yamaha"

«To fylker» er en av de hyggeligste og vakreste rutene vi kan by på. ​

Rute 12

Vår høyeste og nordligste rute til nå, med Gaustabanen som klimaks.

rute s5

Rute 13

Ikke av de lengste, men med et snev av solskinn er den kanskje en av de hyggeligste. ​

Hubriding Vestfold & Telemark

Rogaland har drømmeveier som omfatter storslått natur med høye fjell og dype fjorder. Fra ytre skjær til lune bygder. Fra bratte utsiktstopper til grønne daler. Det er kort avstand til fjell og fjord i hele regionen. Topp attraksjoner som Preikestolen og Kjerag i vakre Lysefjorden, Suleskard og Jæren er kanskje de kjøredestinasjonene regionen er mest kjent for. Men det finnes en rekke unike kjøreruter og opplevelser i hele Rogaland, så sett av nok tid, her står magiske opplevelser i kø.

De kulinariske høydepunktene og kvaliteten på både råvarer og restauranter i denne delen av Norge, har oppnådd gode referanser av nasjonale gastronomer, men også i Michelin-guiden. Hubriding konseptet leverer tjenester som motorsyklisten verdsetter og omfatter «Bikers welcome», vaskefasiliteter, tørkemuligheter, sikker parkering og utlån av verktøy. Vi byr på opplevelser og inntrykk du aldri vil glemme.

Velg et startpunkt

Straand Hotel

I hjertet av Sandnes sentrum ligger et av Norges mest karakteristiske hoteller og restauranter.

Engø Gård Hotel & Restaurant

Sola Strand Hotel ligger idyllisk til ved sanddynene på Solastranden, like utenfor Stavanger.

Hubriding
Fun-factor og sving-garanti

Rutenettet byr på alle typer utfordringer og de som ønsker å leke seg vil finne muligheter til det. Hva angår sving-garantien så er det ikke ofte vi finner slike skilt i Norge, men vi har funnet de og gjort de tilgjengelig for deg.

Hubriding betyr at du med base på et av De Historiske Hotell, velger blant mange definerte kjøreruter som ligger i omlandet hotellet. Rutene vi tilbyr går i noe av Norges aller beste terreng og omfatter titusenvis av svinger, spektakulære fjelloverganger, asfalt, grus, herlige naturopplevelser og muligheten til å spise godt ved lokale etablisementer. I rutene har vi lagt inn severdigheter og spisesteder du kan besøke. Du vil kunne velge mellom ruter og rutekombinasjoner som gjør det mulig å velge dagsetapper med varierende lengde og vanskelighetsgrad. Løypene kan kombineres og bygges på slik du selv ønsker. Du kan med andre ord kjøre så mye du orker på det underlaget og i det terrenget du selv liker best.

Vi har utviklet konseptet fordi vi liker motorsyklisten som gjestegruppe og for at du skal slippe kjedelige flytting fra hotell til hotell og kjedelige transportetapper som tar tid. Du skal rett og slett kunne bruke tiden på det du liker aller best, bare kjøre og nyte Norge og alt det flotte vi har å by på. Ikke minst muligheten til å komme tilbake til en kjent og etablert base for å nyte det gode liv, god mat og drikke og en stab som legger godt tilrette for deg og dine behov som motorsyklist. Spennende å reise ut fra hotellet – godt å komme tilbake.

I rutenettet har vi lagt tilrette for at du skal kunne få med deg de aller mest interessante severdighetene i Norge. Disse stedene er blitt nøye utvalgt av lokale MC-folk og hotellets stab. Mange av severdighetene er skjulte perler og opplevelser som kun kan oppleves gjennom Hubriding.

Skulle det skje noe med deg, eller sykkelen din, underveis tilbyr vi assistanse raskest mulig. Ved evt. havari vil våre samarbeidspartnere kunne sørge for at du kan få en leiesykkel allerede dagen etter. Vi har lagt tilrette for vasking, smøring og tørking dersom det skulle være nødvendig. Ved behov, ring ditt Hubriding hotell for bistand.