Fantastiske
sykkelruter

HUB-Riding er et konsept hvor du bor på hotellet og nyter nye og spennende sykkelruter hver eneste dag.

Fantastiske
sykkelruter

HUB-Riding er et konsept hvor du bor på hotellet og nyter nye og spennende sykkelruter hver eneste dag.

Et eventyr på to hjul

HUB-riding Sykkel tilbyr tilgjengelige stier, spennende landeveier og sykkelruter i nærheten av de fleste byer og tettsteder. Panoramautsikt og vakkert landskap finnes rundt hver sving – en sykkelferie du garantert vil huske.

SYKKELRUTER

HUB-Ridingsykkel
Fun-factor og opplevelser

Rutenettet byr på alle typer utfordringer og de som ønsker å utfordre seg vil finne muligheter til det. Vi har gjort en serie spennende sykkelruter tilgjengelig for deg.

HUB-riding betyr at du med base på Straand Hotel, velger blant mange definerte sykkelruter som ligger i omlandet til Straand Hotel. Rutene vi tilbyr går i noe av Norges aller beste terreng og omfatter titusenvis av svinger, spektakulære fjelloverganger, asfalt, grus, herlige naturopplevelser og muligheten til å spise godt ved lokale etablisementer. I rutene har vi lagt inn severdigheter og spisesteder du kan besøke. Du vil kunne velge mellom 10 ruter og rutekombinasjoner som gjør det mulig å velge dagsetapper med varierende lengde og vanskelighetsgrad. Løypene kan kombineres og bygges på slik du selv ønsker. Du kan med andre ord sykle så mye du orker på det underlaget og i det terrenget du selv liker best.

Vi har utviklet konseptet fordi vi liker syklisten som gjestegruppe og for at du skal slippe kjedelige flytting fra hotell til hotell og kjedelige transportetapper som tar tid. Du skal rett og slett kunne bruke tiden på det du liker aller best, bare sykle og nyte Telemark og alt det flotte vi har å by på. Ikke minst muligheten til å komme tilbake til en kjent og etablert base for å nyte det gode liv, takterrassen vår, god mat og drikke og en stab som legger godt tilrette for deg og dine behov som syklist. Spennende å reise ut fra hotellet – godt å komme tilbake.

I rutenettet har vi lagt tilrette for at du skal kunne få med deg de største severdighetene i Telemark. Ravnejuvet og Z museum som huser bil og motorsykler er noen av disse opplevelsesstedene vi anbefaler deg å besøke.

Skulle det skje noe med deg, eller sykkelen din, underveis tilbyr vi assistanse raskest mulig. Ved evt. havari vil våre samarbeidspartnere kunne sørge for at du kan få en leiesykkel allerede dagen etter. Vi har lagt tilrette for vasking, smøring og tørking dersom det skulle være nødvendig. Ved behov, ring: +47 35 06 90 00

Velkommen til oss

Helt siden 1864 har hotellet vårt sørget for trivsel og god service med gjesten i sentrum. Gjestfriheten og de gode tradisjonene er gitt videre fra generasjon til generasjon, og over 150 år senere vil man føler seg som hjemme her. Vi ønsker deg hjertelig velkommen til et av Telemarks fremste fullservice hotell. Straand Hotel i Vrådal oser av historie, unike fasiliteter, kokkekunst i verdensklasse og en atmosfære du skal lete lenge etter.

ØNSKER VELKOMMEN: Vertsfamilie og 5. generasjon på Straand Hotel, Lars Arne Straand og Katrine Samdal Straand m/fam.