fbpx

Rute S3

Nordsjøvegen

På denne turen fokuserer vi på åpne landskap mellom himmel og hav, omringet av fantastiske sandstrender og utsikter skapt for å nytes langs nydelige Nordsjøvegen. Turen er lang men verdt det!

Reisen starter på Gamlaværket på veg mot Bore stranden og innpå det magiske landskapet i Nordsjøvegen.

Ferdighetsnivå
85%
Lengde (100,8KM)
63%
Varighet (5,5 timer)
68%

Nordsjøvegen

Det vil nok være noe vind langs ruten, men la det friske deg opp mens du kjenner på lukten av salt sjø og nyter lange hvite sandstrender, rullesteinstrender, svaberg og et fantastisk øyrike langs vegen. Returen mot Gamlaværket & Sandes begynner med Brusand, hvor det også er mulig med en liten avstikker til Ogna og noe forfriskende i glasset på Ogna Golfklubb. Alternativt kan dere spare avstikkeren til dere ankommer Bryne og tar en velfortjent kopp kaffe på Hotell Jæren før den siste etappen begynner.
Vel fremme på Gamlaværket står kokkene og venter på dere, så etter en velfortjent hvil i historiske omgivelser bør dere unne dere en nydelig 3 retters middag med noe godt i glasset mens dere planlegger morgendagens rute!

Vel fremme står kokkene og venter på dere, så etter en velfortjent hvil i historiske omgivelser bør dere unne dere en nydelig 3 retters middag med noe godt i glasset mens dere planlegger morgendagens rute!

Hubber på denne ruten:

Gamlaværket Sandnes

I hjertet av Sandnes sentrum ligger et av Norges mest karakteristiske hoteller og restauranter.

Kronen Gaard Hotell ​​

Kronen Gaard Hotell er et annerledes, koselig og intimt hotell som ligger på Vatne, like utenfor Sandnes.

Facebook
Twitter
E-Post