fbpx

Rute S1

Jærstrendene

Ruten tar deg gjennom et åpent landskap mellom himmel og hav, omringet av fantastiske sandstrender og utsikter skapt for å nytes. Ta en lunch på Sola Strand Hotell, en is på Ølbergstranden og en bedre middag på Kronen Gaard Hotell.

Reisen starter på hotellet på veg mot Sola Strand Hotell. Etter en 30 minutters tid kan dere derfor få strekke litt på beina ved en av Europas fineste strender.

Ferdighetsnivå
21%
Lengde (70 KM)
48%
Varighet (3,5 timer)
56%

Jærstrendene

Turen fortsetter deretter til Ølberg hvor dere kan nyte utsikten sammen med en velfortjent soft is. Før ruten tar dere videre forbi sele og bore stranden og innpå det magiske landskapet i Nordsjøvegen. Den siste stranden før retur til hotellet er idylliske borestranden hvor vi anbefaler å avslutte med en oppfriskende dukkert eller hvorfor ikke en surfeleksjon hos en av våre samarbeidspartnere om dere har krefter igjen?
Vel fremme står kokkene og venter på dere, så etter en velfortjent hvil i historiske omgivelser bør dere unne dere en nydelig 3 retters middag med noe godt i glasset mens dere planlegger morgendagens rute!

Hubber på denne ruten:

Gamlaværket Sandnes

I hjertet av Sandnes sentrum ligger et av Norges mest karakteristiske hoteller og restauranter.

Kronen Gaard Hotell ​​

Kronen Gaard Hotell er et annerledes, koselig og intimt hotell som ligger på Vatne, like utenfor Sandnes.

Facebook
Twitter
E-Post