fbpx

Fantastiske
Sykkelruter

Hubriding er et konsept hvor du bor på hotellet og nyter nye og spennende kjøreruter hver eneste dag.

Velkommen til Gamlaværket Gjestegiveri

Gamlaværket er stolt medlem av De Historiske Hoteller og Spisesteder i Norge. Vi ønsker nå alle MC-gjester velkommen gjennom Hubridingkonseptet. Her kan alle MC entusiaster oppleve Rogaland med sin unike beliggenhet ved fjord, sjø og fjell. Rutene som vi har tegnet opp går gjennom det skiftende landskapet hvor fjor møter fjell. Rogaland er også Norges matfat med stor matkultur og et bredt spekter av de beste råvarer sjø og land kan tilby.

rute s2

Rute S1 - Jærstrendene

Ruten tar deg gjennom åpne landskap mellom himmel og hav, omringet av fantastiske sandstrender og utsikter skapt for å nytes.

rute s4

Rute S2 - Hommersåk & Lauvik

Turen starter ved lutsivassdraget mot idylliske Hommersåk. Deretter følger vi bergsagelvegen i nydelige naturomgivelser.

Rute S3 - Norsjøvegen

La det friske deg opp med lukten av salt sjø og mens du nyter synet av lange hvite sandstrender, rullesteinstrender, svaberg langs vegen.

Gamlaværket Gjestegiveri ​

Gamlaværket var Sandnes første industribedrift helt tilbake til 1783 hvor Teglsteinsfabrikken ble åpnet og ble en viktig aktør i byen. Det ble senere Potteriverksted av det tradisjonelle Sandnespotteriet og ble omgjort til Gjestegiveri & Tracteringssted i 1992. Vi har 38 sjarmerende rom, 6 Møte- og Selskapslokaler, A la carterestaurant og Kafè Emanuels Plass. På matsiden serverer vi kortreist og lokal mat som er forankret i tradisjoner og historie. Vi tilbyr god frokost, lunsj og middag utover dagen. 

Vår beliggenhet midt i Sandnes sentrum gjør det lett å komme seg ut i det jærske landskap og besøke alt det regionen har å by på for MC entusiaster. Gamlaværket som nå er en del av HUBriding.no har derfor vært med på å utvikle fem fantastiske ruter som gjør det mulig å bruke en uke på opplevelser i denne regionen. De fem Hubriding-rutene byr på en samling av nøye utvalgte kjøre, og naturopplevelser fra regionen. 

Rutenettet omfatter opplevelser av kyst og hav, fjord og fjell og omfatter også kupert terreng gjennom Norges matfat og det vakre Jærske landskapet. HUBriding konseptet leverer dessuten tjenester som motorsyklisten verdsetter og omfatter «Bikers welcome», vaskefasiliteter, tørkemuligheter, sikker parkering og utlån av verktøy. Nedenfor finner du mere informasjon om de enkelte rutene med link til https://kronenhotels.no/gamlavaerket for mere informasjon om hotellet og regionen. Vi byr på opplevelser og inntrykk du aldri vil glemme!

Hubriding
Fun-factor og sving-garanti

Rutenettet byr på alle typer utfordringer og de som ønsker å leke seg vil finne muligheter til det. Hva angår sving-garantien så er det ikke ofte vi finner slike skilt i Norge, men vi har funnet de og gjort de tilgjengelig for deg.

Hubriding betyr at du med base på et av De Historiske Hotell, velger blant mange definerte kjøreruter som ligger i omlandet hotellet. Rutene vi tilbyr går i noe av Norges aller beste terreng og omfatter titusenvis av svinger, spektakulære fjelloverganger, asfalt, grus, herlige naturopplevelser og muligheten til å spise godt ved lokale etablisementer. I rutene har vi lagt inn severdigheter og spisesteder du kan besøke. Du vil kunne velge mellom ruter og rutekombinasjoner som gjør det mulig å velge dagsetapper med varierende lengde og vanskelighetsgrad. Løypene kan kombineres og bygges på slik du selv ønsker. Du kan med andre ord kjøre så mye du orker på det underlaget og i det terrenget du selv liker best.

Vi har utviklet konseptet fordi vi liker motorsyklisten som gjestegruppe og for at du skal slippe kjedelige flytting fra hotell til hotell og kjedelige transportetapper som tar tid. Du skal rett og slett kunne bruke tiden på det du liker aller best, bare kjøre og nyte Norge og alt det flotte vi har å by på. Ikke minst muligheten til å komme tilbake til en kjent og etablert base for å nyte det gode liv, god mat og drikke og en stab som legger godt tilrette for deg og dine behov som motorsyklist. Spennende å reise ut fra hotellet – godt å komme tilbake.

I rutenettet har vi lagt tilrette for at du skal kunne få med deg de aller mest interessante severdighetene i Norge. Disse stedene er blitt nøye utvalgt av lokale MC-folk og hotellets stab. Mange av severdighetene er skjulte perler og opplevelser som kun kan oppleves gjennom Hubriding.

Skulle det skje noe med deg, eller sykkelen din, underveis tilbyr vi assistanse raskest mulig. Ved evt. havari vil våre samarbeidspartnere kunne sørge for at du kan få en leiesykkel allerede dagen etter. Vi har lagt tilrette for vasking, smøring og tørking dersom det skulle være nødvendig. Ved behov, ring ditt Hubriding hotell for bistand.