fbpx

Fantastiske
sykkelruter

Hubriding er et konsept hvor du bor på hotellet og nyter nye og spennende sykkelruter hver eneste dag.

Hubriding Rogaland - fantastiske sykkelruter!

Våre sykkelruter byr på opplevelser du bare kan finne i Rogaland. Opplevelser av kyst og hav, fjord og fjell direkte fra sykkelsetet. Panoramautsikt og vakkert landskap finnes rundt hver sving – en sykkelferie du garantert vil huske.
Velkommen

rute s2

Rute S1 - Jærstrendene

Ruten tar deg gjennom et åpent landskap mellom himmel og hav, omringet av fantastiske sandstrender og utsikter skapt for å nytes. Ta en lunch på Sola Strand Hotell, en is på Ølbergstranden og en bedre middag på Kronen Gaard Hotell.

rute s4

Rute S2 - Hommersåk & Lauvik

Turen starter ved lutsivassdraget mot idylliske Hommersåk. Deretter følger vi bergsagelvegen i nydelige naturomgivelser.

Rute S3 - Norsjøvegen

La det friske deg opp med lukten av salt sjø og mens du nyter synet av lange hvite sandstrender, rullesteinstrender, svaberg langs vegen.

Hubriding

Rute S4 - Skykula, på Rogalands tak

Skykula er kanskje den flotteste turen man kan ta i regionen. Du sykler opp på en virkelig topp og får både utsikt og en flott og krevende stigning.

Hubriding

Rute S5 - Nordsjøvegen og Sogndalstrand

Turen går gjennom det fantastiske og unike landskapet i Unesco Magma Geopark. Turen starter i
Egersund og går langs RV 44 mot Hauge i Dalane.

Hubriding

Rute S6 - Gloppedalsura & Byrkjedal

På denne turen kan du få oppleve en av Norges beste lakseelver, Gloppedalsura som er Nord Europas største steinrøys og Byrkjedalstunet.

Rute S7 - Byrkjedalsrunden

Byrkjedalsrunden er sannsynligvis en av de mest populære sykleturene i Rogaland. Elementer av turen karakteriseres som «indrefileten» av Rogaland.

Rute S8 - Egeruta

Egeruta bringer deg fra Jæren ned mot den unike naturen som karakteriserer Dalane regionen sør i Rogaland fylke. 

Rute S9 - Lysefjordruta

Denne turen bør alle sykkelinteresserte ha på sin «bucket list». Foruten to sykkeletapper inkluderer turen fjord cruise inn den 41 km lange Lysefjorden.

Hubriding

Rute S10 - Skykulåruta

Det sykles sør til Dalane og Bjerkreim der vi tar en avstikker til Skykulå før vi er tilbake på samme trase som Egeruta.

Hubriding

Rute S11 - Bakernes Paradisruta Via Ålgård

Det er mange veier som fører til … Bakernes Paradis. Denne gang presenterer vi turen via Ålgård.

Hubriding

Rute S12 - Bakernes Paradisruta Via Sikvaland

Denne gang presenterer vi turen via Sikvaland. Dette er en tur på ca 106 km med noen interessante bakker underveis.

Hubriding

Rute S13 - Sikvalandsruta

Sikvalandsruta har alt. Her sykler vi fra flate Jæren og til Høg-Jæren med dertil utfordrende bakker. 

Velg et startpunkt

Gamlaværket Sandnes

I hjertet av Sandnes sentrum ligger et av Norges mest karakteristiske hoteller og restauranter.

Kronen Gaard Hotell ​​

Kronen Gaard Hotell er et annerledes, koselig og intimt hotell som ligger på Vatne, like utenfor Sandnes.

Grand Hotell Egersund​

Grand hotell Egersund har en unik beliggenhet. Hotellet ligger like ved havnen og den flotte korskirken.

Hubriding
Fun-factor og sving-garanti

Rutenettet byr på alle typer utfordringer og de som ønsker å leke seg vil finne muligheter til det. Hva angår sving-garantien så er det ikke ofte vi finner slike skilt i Norge, men vi har funnet de og gjort de tilgjengelig for deg.

Hubriding betyr at du med base på et av De Historiske Hotell, velger blant mange definerte sykkelruter som ligger i omlandet til hotellet. Rutene vi tilbyr går i noe av Norges aller beste terreng og omfatter titusenvis av svinger, spektakulære fjelloverganger, asfalt, grus, herlige naturopplevelser og muligheten til å spise godt ved lokale etablisementer. I rutene har vi lagt inn severdigheter og spisesteder du kan besøke. Du vil kunne velge mellom ruter og rutekombinasjoner som gjør det mulig å velge dagsetapper med varierende lengde og vanskelighetsgrad. Løypene kan kombineres og bygges på slik du selv ønsker. Du kan med andre ord kjøre så mye du orker på det underlaget og i det terrenget du selv liker best.

Vi har utviklet konseptet fordi vi liker syklisten som gjestegruppe og for at du skal slippe kjedelige flytting fra hotell til hotell og kjedelige transportetapper som tar tid. Du skal rett og slett kunne bruke tiden på det du liker aller best, bare kjøre og nyte Norge og alt det flotte vi har å by på. Ikke minst muligheten til å komme tilbake til en kjent og etablert base for å nyte det gode liv, god mat og drikke og en stab som legger godt tilrette for deg og dine behov som syklist. Spennende å reise ut fra hotellet – godt å komme tilbake.

I rutenettet har vi lagt tilrette for at du skal kunne få med deg de aller mest interessante severdighetene i Norge. Disse stedene er blitt nøye utvalgt av lokale syklister og hotellets stab. Mange av severdighetene er skjulte perler og opplevelser som kun kan oppleves gjennom Hubriding.

Skulle det skje noe med deg eller sykkelen din underveis, tilbyr vi assistanse raskest mulig. Ved evt. havari vil våre samarbeidspartnere kunne sørge for at du kan få en leiesykkel allerede dagen etter. Vi har lagt tilrette for vasking, smøring og tørking dersom det skulle være nødvendig. Ved behov, ring ditt Hubriding-hotell for bistand.

Velg Gamlaverket sine ruter

Det anbefales at GPS er satt til å velge raskeste rute og evt. unngåelser skrudd av for at ruten skal kalkuleres som beskrevet.

Rute S1 - Jærstrendene

Rute S2 - Hommersåk & Lauvik

Rute S3 - Nordsjøvegen

Velg Kronen Gaard Hotell​​ sine ruter

Det anbefales at GPS er satt til å velge raskeste rute og evt. unngåelser skrudd av for at ruten skal kalkuleres som beskrevet.

Rute S1 - Jærstrendene​

Rute S2 - Hommersåk & Lauvik​

Rute S3 - Norsjøvegen​

Velg Grand Hotell sine ruter

Det anbefales at GPS er satt til å velge raskeste rute og evt. unngåelser skrudd av for at ruten skal kalkuleres som beskrevet.

Rute S4 - Skykula, på Rogalands tak

Rute S5- Nordsjøvegen Og Sogndalstrand

Rute S6 - Gloppedalsura & Byrkjedal