fbpx

Fantastiske
kjøreruter

Hubriding er et konsept hvor du bor på hotellet og nyter nye og spennende kjøreruter hver eneste dag.

Sola Strand Hotel tilbyr Hubriding

Sola Strand Hotel er mer enn et over 100 år gammelt hotell med verdens fineste beliggenhet. Med alt innen rekkevidde kan vi by på storslåtte kultur- og naturopplevelser. Fjorder, fjell, høy himmel og åpent hav gjør uslettelige inntrykk. Sola Strand Hotel er medlem i kjeden De historiske hoteller og spisesteder og stolt tilbyder av Hubriding til sine MC gjester.

rute 1

Rute 1: Himmel & Hav

Himmel & Hav kalles ruten med åpne landskap mellom himmel og hav omringet av fantastiske sandstrender og utsikter skapt for å nytes.

rute 4

Rute 4: Nordfylket

Denne turen går på Nordfylket og Vikingland. Deretter går turen til Skudeneshavn som kan smykke seg med tittelen Norges sommerby.

rute 2

Rute 2: Tronåsen

Tronåsen var i sin tid alle bilisters skrekk. Både T-Fordene og datidens busser kravlet seg opp og slapp seg nedover bakken.

gloppedalsura

Rute 5: Gloppedalsura

Opplev et av Norges beste lakseelver, Gloppedalsura som er Nord Europas steinrøys, Byrkjedalstunet og jærstrendene. ​

rute 3

Rute 3: Fjord & Fjell

Fjord & Fjell er en opplevelse av de sjeldne. Her får dere oppleve verdens lengste og dypeste undersjøiske tunnel Ryfast på veg mot Tau.

rute 6

Rute 6: Unesco Magma Geopark

Turen går gjennom det fantastiske og unike landskapet i Unesco Magma Geopark. Husk et lite stopp på Nesvåg Sjø og Motormuseum.

Sola Strand Hotel​

Første byggetrinn av Sola Strand Hotel startet like før utbruddet av første verdenskrig, og stedet ble tatt i bruk som bevertningsted i 1914. I 1927 ble anlegget kjøpt av Ellen og Axel Lund, som gjenåpnet i 1928 under navnet Sola Strandhytte. Hotellet ble gradvis utvidet, og ble i 1950 overført til den nyopprettede Ellen og Axel Lunds stiftelse, som hadde som målsetning at hotellet skulle drives som et førsteklasses turisthotell, hvor deler av overskuddet skal gå til opplæring i hotell- og restaurantbransjen. 

Hotellet er fra 2021 en del av hotellgruppen Team Hotels og er stolte medlemmer av De Historiske hoteller og spisesteder. HUBriding konseptet leverer tjenester som motorsyklisten verdsetter og omfatter «Bikers welcome», vaskefasiliteter, tørkemuligheter, sikker parkering og utlån av verktøy. Nedenfor finner du mere informasjon om de enkelte rutene med link til sola-strandhotel.no for mer informasjon om hotellet og regionen. Vi byr på opplevelser og inntrykk du aldri vil glemme.

Hubriding
Fun-factor og sving-garanti

Rutenettet byr på alle typer utfordringer og de som ønsker å leke seg vil finne muligheter til det. Hva angår sving-garantien så er det ikke ofte vi finner slike skilt i Norge, men vi har funnet de og gjort de tilgjengelig for deg.

Hubriding betyr at du med base på et av De Historiske Hotell, velger blant mange definerte kjøreruter som ligger i omlandet hotellet. Rutene vi tilbyr går i noe av Norges aller beste terreng og omfatter titusenvis av svinger, spektakulære fjelloverganger, asfalt, grus, herlige naturopplevelser og muligheten til å spise godt ved lokale etablisementer. I rutene har vi lagt inn severdigheter og spisesteder du kan besøke. Du vil kunne velge mellom ruter og rutekombinasjoner som gjør det mulig å velge dagsetapper med varierende lengde og vanskelighetsgrad. Løypene kan kombineres og bygges på slik du selv ønsker. Du kan med andre ord kjøre så mye du orker på det underlaget og i det terrenget du selv liker best.

Vi har utviklet konseptet fordi vi liker motorsyklisten som gjestegruppe og for at du skal slippe kjedelige flytting fra hotell til hotell og kjedelige transportetapper som tar tid. Du skal rett og slett kunne bruke tiden på det du liker aller best, bare kjøre og nyte Norge og alt det flotte vi har å by på. Ikke minst muligheten til å komme tilbake til en kjent og etablert base for å nyte det gode liv, god mat og drikke og en stab som legger godt tilrette for deg og dine behov som motorsyklist. Spennende å reise ut fra hotellet – godt å komme tilbake.

I rutenettet har vi lagt tilrette for at du skal kunne få med deg de aller mest interessante severdighetene i Norge. Disse stedene er blitt nøye utvalgt av lokale MC-folk og hotellets stab. Mange av severdighetene er skjulte perler og opplevelser som kun kan oppleves gjennom Hubriding.

Skulle det skje noe med deg, eller sykkelen din, underveis tilbyr vi assistanse raskest mulig. Ved evt. havari vil våre samarbeidspartnere kunne sørge for at du kan få en leiesykkel allerede dagen etter. Vi har lagt tilrette for vasking, smøring og tørking dersom det skulle være nødvendig. Ved behov, ring ditt Hubriding hotell for bistand.

Andre hubber i Rogaland

Gamlaværket

I hjertet av Sandnes sentrum ligger et av Norges mest karakteristiske hoteller og restauranter.

Grand Hotell

Grand hotell Egersund har en unik beliggenhet. Hotellet ligger like ved havnen og den flotte korskirken.

Hotel Victoria

Ærverdige Hotel Victoria ligger i hjertet av Stavanger Sentrum med fantastisk beliggenhet like ved Vågen.

Kronen Gaard Hotell ​​

Kronen Gaard Hotell er et annerledes, koselig og intimt hotell som ligger på Vatne, like utenfor Sandnes.