fbpx

Rute 1

Himmel & Hav pluss sandstrender

På denne turen fokuserer vi på åpne landskap mellom himmel og hav, omringet av fantastiske sandstrender og utsikter skapt for å nytes. Derfor er turen kortere enn de andre rutene, designet for å revitalisere kropp og sjel etter noen lange dager på sykkelen.  

Reisen starter på E39 nordover. Etter en 20 minutters tid kan dere ta en avstikker nedom Stavanger sentrum for en kopp kaffe i fargegaten og et besøk i Stavangers mest alternative og trendy nabolag. Her finner dere kafeer i alle farger og kan fylle opp med energi for resten av turen.

Ferdighetsnivå
25%
Lengde (62 KM)
35%
Popularitet
89%

Himmel & Hav Pluss Sandstrender

Fortsett deretter langs E39 over Tasta til du når Tananger og fortsett frem til Tungenes fyr. Et kulturelt fyrtårn fra 1828 som også kan by på en unik båtsamling.Etter en frisk gå tur tar du sjøvegen tilbake mot Tananger via RV 509 og sikter dere inn mot Sola Strandhotell. Her kan dere velge å nyte en klassisk fiskesuppe med en tur på stranden. Før turen går tilbake til Kronen Gaard Hotell. 

Alternativt kan dere velge å utvide strandturen til noen av Europas fineste strender og besøke Orre eller Bore Stranden via Nordsjøvegen. Ikke i modus for kun avslapping? Hva med å booke en surfeleksjon hos en av våre samarbeidspartnere for en aktiv avslutning på dagen? Da har dere virkelig fortjent en nydelig 3 retters med noe godt i glasset på kvelden!

Hubber på denne ruten:

Gamlaværket Sandnes

I hjertet av Sandnes sentrum ligger et av Norges mest karakteristiske hoteller og restauranter.

Kronen Gaard Hotell ​​

Kronen Gaard Hotell er et annerledes, koselig og intimt hotell som ligger på Vatne, like utenfor Sandnes.

Grand Hotell Egersund​

Grand hotell Egersund har en unik beliggenhet. Hotellet ligger like ved havnen og den flotte korskirken.

Hotell Viktoria​​ Stavanger

Ærverdige Hotel Victoria ligger i hjertet av Stavanger Sentrum med en fantastisk beliggenhet like ved Vågen.

Sola Strand Hotell ​

Sola Strand Hotel ligger idyllisk til ved sanddynene på Solastranden, like utenfor Stavanger.

Facebook
Twitter
E-Post