fbpx

Fantastiske
kjøreruter

Hubriding er et konsept hvor du bor på hotellet og nyter nye og spennende kjøreruter hver eneste dag.

Stavangers eldste hotell - Hotel Victoria

Midt i Stavanger finner du Stavangers eldste hotell, Hotel Victoria. Hotellets sentrale beliggenhet,
lunsjtilbud og moderne fasiliteter er en naturlig møteplass for turister, forretningsreisende og MC-førere.
Hotellet har en fantastisk beliggenhet rett ved Vågen i sentrum, med alt Stavanger har å by på av
kulturtilbud, restauranter og byliv rett utenfor døren. Her kommer du også raskt og enkelt til alle
severdigheter og turistattraksjoner som regionen har å by på.

rute 1

Rute 1: Himmel & Hav

Himmel & Hav kalles ruten med åpne landskap mellom himmel og hav omringet av fantastiske sandstrender og utsikter skapt for å nytes.

rute 4

Rute 4: Nordfylket

Denne turen går på Nordfylket og Vikingland. Deretter går turen til Skudeneshavn som kan smykke seg med tittelen Norges sommerby. ​

rute 2

Rute 2: Tronåsen

Tronåsen var i sin tid alle bilisters skrekk. Både T-Fordene og datidens busser kravlet seg opp og slapp seg nedover bakken.

gloppedalsura

Rute 5: Gloppedalsura

Opplev et av Norges beste lakseelver, Gloppedalsura som er Nord Europas steinrøys, Byrkjedalstunet og jærstrendene. ​

rute 3

Rute 3: Fjord & Fjell

Fjord & Fjell er en opplevelse av de sjeldne. Her får dere oppleve verdens lengste og dypeste undersjøiske tunnel Ryfast på veg mot Tau.

rute 6

Rute 6: Unesco Magma Geopark

Turen går gjennom det fantastiske og unike landskapet i Unesco Magma Geopark. Husk et lite stopp på Nesvåg Sjø og Motormuseum.

Stavangers eldste hotell
Hotel Victoria.

Gjennomgående for hotellet er kontrastene, som blant annet kommer til uttrykk i møtet mellom den moderne innredningen og de godt bevarte historiske elementene. Hotellet er renovert med respekt for bygningens historie og er ikledd luksuriøse rammer med fokus på klassisk design, arkitektur og kunst. Det siste året har hotellet gjennomgått en omfattende renovering der mer enn 140 millioner kroner er investert for å gi hotellet et elegant og morderne uttrykk. Hotellet har 107 rom inkludert 3 suiter.

 Har man lyst på en deilig lunsj, cocktails eller vin, kan man besøke vår populære SALON du NORD, oppkalt etter en barbershop som lå i lokalet på 1900-tallet. Tegnet av arkitekten Henry Bucher: Hotel Victoria stod ferdig i 1900 og er en av de flotteste bygningene i Stavanger. Hotellet har en unik plassering ved havnen i Stavanger, spesielt synlig for gjester som kommer med båt. Bygget har vært et landemerke i mer enn et århundre. Henry Bucher tegnet et raffinert og forseggjort nyrenessanse-bygg, som passet ambisjonene om et luksushotell ved århundreskiftet. 

Bygningen har en kunstferdig fasade med mønstre av røde og gule murstein med hvite detaljer, og har flere klassiske elementer som hovedinngangen med sine slanke søyler. Bygget vender mot et pent torg med flere andre historiske handelsbygg. Dette pleide å være et travelt sted for reisende med kommersielle aktiviteter, og passende nok, var de tilstøtende bygningene den lokale banken og tollhuset. Hotellet har også vært hovedkontor for en lokal eksportvirksomhet, kontorene til et reisebyrå og til og med den første kinoen i Stavanger. 

Bikers Welcome 

• Kaffe tilgjengelig til enhver tid i vår resepsjon
• Vannflaske til neste dags kjøring
• Mulighet for påsmurt niste til neste dags kjøring 

Hotellet har ikke egen parkering, men har parkeringsanlegg 1 minutts gange fra hotellet.

Hubriding
Fun-factor og sving-garanti

Rutenettet byr på alle typer utfordringer og de som ønsker å leke seg vil finne muligheter til det. Hva angår sving-garantien så er det ikke ofte vi finner slike skilt i Norge, men vi har funnet de og gjort de tilgjengelig for deg.

Hubriding betyr at du med base på et av De Historiske Hotell, velger blant mange definerte kjøreruter som ligger i omlandet hotellet. Rutene vi tilbyr går i noe av Norges aller beste terreng og omfatter titusenvis av svinger, spektakulære fjelloverganger, asfalt, grus, herlige naturopplevelser og muligheten til å spise godt ved lokale etablisementer. I rutene har vi lagt inn severdigheter og spisesteder du kan besøke. Du vil kunne velge mellom ruter og rutekombinasjoner som gjør det mulig å velge dagsetapper med varierende lengde og vanskelighetsgrad. Løypene kan kombineres og bygges på slik du selv ønsker. Du kan med andre ord kjøre så mye du orker på det underlaget og i det terrenget du selv liker best.

Vi har utviklet konseptet fordi vi liker motorsyklisten som gjestegruppe og for at du skal slippe kjedelige flytting fra hotell til hotell og kjedelige transportetapper som tar tid. Du skal rett og slett kunne bruke tiden på det du liker aller best, bare kjøre og nyte Norge og alt det flotte vi har å by på. Ikke minst muligheten til å komme tilbake til en kjent og etablert base for å nyte det gode liv, god mat og drikke og en stab som legger godt tilrette for deg og dine behov som motorsyklist. Spennende å reise ut fra hotellet – godt å komme tilbake.

I rutenettet har vi lagt tilrette for at du skal kunne få med deg de aller mest interessante severdighetene i Norge. Disse stedene er blitt nøye utvalgt av lokale MC-folk og hotellets stab. Mange av severdighetene er skjulte perler og opplevelser som kun kan oppleves gjennom Hubriding.

Skulle det skje noe med deg, eller sykkelen din, underveis tilbyr vi assistanse raskest mulig. Ved evt. havari vil våre samarbeidspartnere kunne sørge for at du kan få en leiesykkel allerede dagen etter. Vi har lagt tilrette for vasking, smøring og tørking dersom det skulle være nødvendig. Ved behov, ring ditt Hubriding hotell for bistand.

Andre hubber i Rogaland

Gamlaværket

I hjertet av Sandnes sentrum ligger et av Norges mest karakteristiske hoteller og restauranter.

Grand Hotell

Grand hotell Egersund har en unik beliggenhet. Hotellet ligger like ved havnen og den flotte korskirken.

Sola Strand Hotell ​

Sola Strand Hotel ligger idyllisk til ved sanddynene på Solastranden, like utenfor Stavanger.

Kronen Gaard Hotell ​​

Kronen Gaard Hotell er et annerledes, koselig og intimt hotell som ligger på Vatne, like utenfor Sandnes.