fbpx

Fantastiske
kjøreruter

Hubriding er et konsept hvor du bor på hotellet og nyter nye og spennende kjøreruter hver eneste dag.

Velkommen til Gamlaværket Gjestegiveri

Gamlaværket er stolt medlem av De Historiske Hoteller og Spisesteder i Norge. Vi ønsker nå alle MC-gjester velkommen gjennom Hubridingkonseptet. Her kan alle MC entusiaster oppleve Rogaland med sin unike beliggenhet ved fjord, sjø og fjell. Rutene som vi har tegnet opp går gjennom det skiftende landskapet hvor fjor møter fjell. Rogaland er også Norges matfat med stor matkultur og et bredt spekter av de beste råvarer sjø og land kan tilby.

rute 1

Rute 1: Himmel & Hav

Himmel & Hav kalles ruten med åpne landskap mellom himmel og hav omringet av fantastiske sandstrender og utsikter skapt for å nytes.

rute 4

Rute 4: Nordfylket

Denne turen går på Nordfylket og Vikingland. Deretter går turen til Skudeneshavn som kan smykke seg med tittelen Norges sommerby. ​

rute 2

Rute 2: Tronåsen

Tronåsen var i sin tid alle bilisters skrekk. Både T-Fordene og datidens busser kravlet seg opp og slapp seg nedover bakken.

gloppedalsura

Rute 5: Gloppedalsura

Opplev et av Norges beste lakseelver, Gloppedalsura som er Nord Europas steinrøys, Byrkjedalstunet og jærstrendene. ​

rute 3

Rute 3: Fjord & Fjell

Fjord & Fjell er en opplevelse av de sjeldne. Her får dere oppleve verdens lengste og dypeste undersjøiske tunnel Ryfast på veg mot Tau.

rute 6

Rute 6: Unesco Magma Geopark

Turen går gjennom det fantastiske og unike landskapet i Unesco Magma Geopark. Husk et lite stopp på Nesvåg Sjø og Motormuseum.

Gamlaværket Gjestegiveri ​

Gamlaværket var Sandnes første industribedrift helt tilbake til 1783 hvor Teglsteinsfabrikken ble åpnet og ble en viktig aktør i byen. Det ble senere Potteriverksted av det tradisjonelle Sandnespotteriet og ble omgjort til Gjestegiveri & Tracteringssted i 1992. Vi har 38 sjarmerende rom, 6 Møte- og Selskapslokaler, A la carterestaurant og Kafè Emanuels Plass. På matsiden serverer vi kortreist og lokal mat som er forankret i tradisjoner og historie. Vi tilbyr god frokost, lunsj og middag utover dagen. 

Vår beliggenhet midt i Sandnes sentrum gjør det lett å komme seg ut i det jærske landskap og besøke alt det regionen har å by på for MC entusiaster. Gamlaværket som nå er en del av HUBriding.no har derfor vært med på å utvikle fem fantastiske ruter som gjør det mulig å bruke en uke på opplevelser i denne regionen. De fem Hubriding-rutene byr på en samling av nøye utvalgte kjøre, og naturopplevelser fra regionen. 

Rutenettet omfatter opplevelser av kyst og hav, fjord og fjell og omfatter også kupert terreng gjennom Norges matfat og det vakre Jærske landskapet. HUBriding konseptet leverer dessuten tjenester som motorsyklisten verdsetter og omfatter «Bikers welcome», vaskefasiliteter, tørkemuligheter, sikker parkering og utlån av verktøy. Nedenfor finner du mere informasjon om de enkelte rutene med link til https://kronenhotels.no/gamlavaerket for mere informasjon om hotellet og regionen. Vi byr på opplevelser og inntrykk du aldri vil glemme!

Hubriding
Fun-factor og sving-garanti

Rutenettet byr på alle typer utfordringer og de som ønsker å leke seg vil finne muligheter til det. Hva angår sving-garantien så er det ikke ofte vi finner slike skilt i Norge, men vi har funnet de og gjort de tilgjengelig for deg.

Hubriding betyr at du med base på et av De Historiske Hotell, velger blant mange definerte kjøreruter som ligger i omlandet hotellet. Rutene vi tilbyr går i noe av Norges aller beste terreng og omfatter titusenvis av svinger, spektakulære fjelloverganger, asfalt, grus, herlige naturopplevelser og muligheten til å spise godt ved lokale etablisementer. I rutene har vi lagt inn severdigheter og spisesteder du kan besøke. Du vil kunne velge mellom ruter og rutekombinasjoner som gjør det mulig å velge dagsetapper med varierende lengde og vanskelighetsgrad. Løypene kan kombineres og bygges på slik du selv ønsker. Du kan med andre ord kjøre så mye du orker på det underlaget og i det terrenget du selv liker best.

Vi har utviklet konseptet fordi vi liker motorsyklisten som gjestegruppe og for at du skal slippe kjedelige flytting fra hotell til hotell og kjedelige transportetapper som tar tid. Du skal rett og slett kunne bruke tiden på det du liker aller best, bare kjøre og nyte Norge og alt det flotte vi har å by på. Ikke minst muligheten til å komme tilbake til en kjent og etablert base for å nyte det gode liv, god mat og drikke og en stab som legger godt tilrette for deg og dine behov som motorsyklist. Spennende å reise ut fra hotellet – godt å komme tilbake.

I rutenettet har vi lagt tilrette for at du skal kunne få med deg de aller mest interessante severdighetene i Norge. Disse stedene er blitt nøye utvalgt av lokale MC-folk og hotellets stab. Mange av severdighetene er skjulte perler og opplevelser som kun kan oppleves gjennom Hubriding.

Skulle det skje noe med deg, eller sykkelen din, underveis tilbyr vi assistanse raskest mulig. Ved evt. havari vil våre samarbeidspartnere kunne sørge for at du kan få en leiesykkel allerede dagen etter. Vi har lagt tilrette for vasking, smøring og tørking dersom det skulle være nødvendig. Ved behov, ring ditt Hubriding hotell for bistand.

Andre hubber i Rogaland

Kronen Gaard Hotell ​​

Kronen Gaard Hotell er et annerledes, koselig og intimt hotell som ligger på Vatne, like utenfor Sandnes.

Grand Hotell

Grand hotell Egersund har en unik beliggenhet. Hotellet ligger like ved havnen og den flotte korskirken.

Sola Strand Hotell ​

Sola Strand Hotel ligger idyllisk til ved sanddynene på Solastranden, like utenfor Stavanger.

Hotel Victoria

Ærverdige Hotel Victoria ligger i hjertet av Stavanger Sentrum med fantastisk beliggenhet like ved Vågen.