fbpx

Vi inviterer til

kjøreruter

Prosjekt Geiranger 2021

Hotel Union Geiranger ligger i Møre og Romsdal og har gjennom tiår representert indrefileten av norsk reiseliv. Motorsyklister har valfartet til regionen og bygda som står på UNESCO sin verdensarvliste. Regionen har et vanvittig kjøreterreng å by på, med områder som eventyrlandskap av mektige fjelltopper, vakre fosser, frodig vegetasjon og den fantastiske fjorden

Spektakulær åpningshelg 3.-6. Juni

Team BikerDudes og MC Touring Norway skal i denne perioden kjøre opp 5 helt nye Hubriding-ruter i Møre og Romsdal, og vi inviterer hele motorsykkel-Norge til å bli med på moroa. Med Erik Kjuus og Tommy Steine i spissen, vil dette bli en uforglemmelig helg med spennende opplegg tidlig og sent.

Dersom du vil bli med oss disse dagene, bli kjent med Team BikerDudes og MC Touring Norway, bor vi samlet på Hotel Union Geiranger. Du er hjertelig velkommen til å delta på gjennomkjøringen av rutene, bli med på fotoshoot og kanskje prøve noen av de syklene vi har med oss. Dette er en festlig gjeng som du sikkert kjenner ved navn og ansikter. Nå har du muligheten til å bli bedre kjent med oss.

Team BikerDudes vil bestå av:

• Ole-Andreas Isdahl (Journalist, testfører og Hubrider)
• Erik Kjuus (Norges eneste Isle of Man fører.)
• Tommy Steine (TV-personlighet)
• Terje Bredal (MC-forhandler og Hubrider)
• Haakon Olaisen (fotograf og Hubrider)

Vi kommer til å kjøre i følgende områder:

Dag 1: Geiranger – Stryn – Nordfjord – Gurskøy – Ørsta – Nordangsdalen – Hellesylt – Geiranger

Dag 2: Geiranger – Sykkylven – Magerholm – Hildrestranda – Brattvåg – Vestnes – Tresfjord – Geiranger

Dag 3: Geiranger – Eidsdal – Vaksvikfjellet – Tresfjord – Åndalsnes – Valldal – Geiranger

Dag 4: Geiranger – Stryn – Loen – Lærdal – Sogndal – Skjolden – Lom – Dalsnibba – Geiranger

Dag 5: Geiranger – Eidsdal – Norddal – Herdal – Storåsen – Geiranger

Dag 6: Geiranger – Eidsdal – Valldal – Åndalsnes – Lesja – Vågåmo – Lom – Geiranger

Fotoshoot

Du er hjertelig velkommen til å delta på gjennomkjøringen av rutene, bli med på fotoshoot og kanskje prøve noen av de syklene vi har med oss. Dette er en festlig gjeng som du sikkert kjenner ved navn og ansikter og nå har du altså muligheten til å bli bedre kjent med oss.

Previous
Next

Slik kommer du deg til Hotel Union Geiranger

Vel fremme skal vi kjøre opp og verifisere noen av Norges mest spennende ruter disse dagene. Du må gjerne bli med oss alle dagene. Vi skal kjøre opp ruter (dagsturer) i alle himmelretninger og lengden vil ligge på mellom 20 og 40 mil pr dag. Rutene vil bli publisert på Hubriding.no i ukene etter arrangementet i Geiranger.

Meld din interesse nå!

Vi legger opp til at dette skal bli en stor event og håper at så mange som mulig kan finne tid til å bli med oss disse dagene. Hotellet vil tilby egne Hubriding-priser og du kan selv booke gjennom linken booking@hotelunion.no eller ved å ringe 70 26 83 00.

For mer info om hotellet, se www.hotelunion.no

Vel møtt.