Vi inviterer til

kjøreruter

Prosjekt Geiranger 2021

Hotel Union Geiranger ligger i Møre og Romsdal og har gjennom årtier representert indrefileten av norske reiseliv. Motorsyklister har gjennom mange tiår valfartet til regionen og bygda som står på UNESCO sin verdensarvliste. Denne regionen har et vanvittig kjøreterreng å by på. Vi skal gjennom 2021 sesongen utvikle Hubridingkonseptet i dette området.

Bli med på en spektakulær åpningshelg

Team BikerDudes vil stå for produksjonen av rutene og arbeidet er allerede i gang med kartstudier og ruteplanlegging. Vi skal starte aktiviteten med åpningen av Geirangervegen og Trollstigen. Nå inviterer vi alle som vil til å bli med Team BikerDudes på oppkjøringen av de første rutene sammen med Pål Anders Ullevålseter og Tommy Steine. Det er ennå usikkert når veiene åpnes, men erfaringsmessig dreier det seg om månedskiftet mai/juni. Dette blir en spektakulær opplevelse!

Dersom du vil bli med oss disse dagene og bli kjent med Team BikerDudes bor vi samlet på Hotel Union Geiranger. Du er hjertelig velkommen til å delta på gjennomkjøringen av rutene, bli med på fotoshoot og kanskje prøve noen av de syklene vi har med oss. Dette er en festlig gjeng som du sikkert kjenner ved navn og ansikter. Nå har du muligheten til å bli bedre kjent med oss.

Team BikerDudes vil bestå av:

• Ole-Andreas Isdahl (Journalist, testfører og Hubrider)
• Pål Anders Ullevålseter (Tidligere motorsykkelsportutøver)
• Tommy Steine (TV-personlighet)
• Terje Bredal (MC-forhandler og Hubrider)
• Haakon Olaisen (fotograf og Hubrider)

Kjenner vi Tommy og Pål  Anders rett, blir det show og motorsykkelprat på kveldene.

Vi kommer til å kjøre i følgende områder:

Dag 1: Geiranger – Stryn – Nordfjord – Gurskøy – Ørsta – Nordangsdalen – Hellesylt – Geiranger

Dag 2: Geiranger – Sykkylven – Magerholm – Hildrestranda – Brattvåg – Vestnes – Tresfjord – Geiranger

Dag 3: Geiranger – Eidsdal – Vaksvikfjellet – Tresfjord – Åndalsnes – Valldal – Geiranger

Dag 4: Geiranger – Stryn – Loen – Lærdal – Sogndal – Skjolden – Lom – Dalsnibba – Geiranger

Dag 5: Geiranger – Eidsdal – Norddal – Herdal – Storåsen – Geiranger

Dag 6: Geiranger – Eidsdal – Valldal – Åndalsnes – Lesja – Vågåmo – Lom – Geiranger

Fotoshoot

Du er hjertelig velkommen til å delta på gjennomkjøringen av rutene, bli med på fotoshoot og kanskje prøve noen av de syklene vi har med oss. Dette er en festlig gjeng som du sikkert kjenner ved navn og ansikter og nå har du altså muligheten til å bli bedre kjent med oss.

Previous
Next

Slik kommer du deg til Hotel Union Geiranger

Vel fremme skal vi kjøre opp og verifisere noen av Norges mest spennende ruter disse dagene. Du må gjerne bli med oss alle dagene. Vi skal kjøre opp ruter (dagsturer) i alle himmelretninger og lengden vil ligge på mellom 20 og 40 mil pr dag. Rutene vil bli publisert på Hubriding.no i ukene etter arrangementet i Geiranger.

Meld din interesse nå!

Vi legger opp til at dette skal bli en stor event og håper at så mange som mulig kan finne tid til å bli med oss disse dagene. Hotellet vil tilby egne HUBriding priser og du kan selv booke gjennom linken booking@hotelunion.no eller ved å ringe 70 26 83 00.

For mer info om hotellet, se www.hotelunion.no

Vel møtt.