fbpx

Fantastiske
kjøreruter

Hubriding er et konsept hvor du bor på hotellet og nyter nye og spennende kjøreruter hver eneste dag.

Hubriding

Hubriding Ringnes Gård

Langs Krøderfjorden, under Norefjells skiparadis, finner du Ringnes Gård. En av Norges eldste middelaldergårder som har gått i familiearv i over 700 år. På gården kan du blant annet oppleve ekte norsk bryggeri og gårdshistorie kombinert med førsteklasses mat, boblebad og ølsmaking i gårdens stabbur.
skykula

Rute 1: Kommer snart

Ruten blir kjørt opp og kvalitetssikret i disse dager. Følg med på Facebook, der vil vi annonsere når denne er klar.

skykula

Rute 2: Kommer snart

Ruten blir kjørt opp og kvalitetssikret i disse dager. Følg med på Facebook, der vil vi annonsere når denne er klar.

skykula

Rute 3: Kommer snart

Ruten blir kjørt opp og kvalitetssikret i disse dager. Følg med på Facebook, der vil vi annonsere når denne er klar.

Ringnes Gård - en unik historisk opplevelse

Gården byr på en unik historisk opplevelse kombinert med topp moderne overnattingsfasiliteter og unike, lokale smaksopplevelser i naturskjønne omgivelser. Med en beliggenhet kun 90 minutter fra Oslo, er gården et bevis på at sentral beliggenhet fint lar seg kombinere med ro og urørt natur. Her finner du også spennende smaksopplevelser med bærekraftig og lokal mat. Kjøkken- og service-personalet har bakgrunn fra femstjernes hotell og setter høye krav til mat og service. Maten du får servert er i førsteklasses kvalitet hvor råvarene ofte kommer rett fra egen skog. Lokalområdet byr på mange unike smaker som kjøkkensjefen håndplukker i form av sopp, planter og ville urter. Kreativ utnyttelse av lokale ressurser gir spennende og unike smaksopplevelser når kjøkkensjefen lager eddik av løvetann, sylter pærer, fermenterer sitroner og tapper bjørkesevje til bjørkesirup. De gamle utedoene på gården har blitt totalrenovert og bygd om til en flott pub med tilhørende badehus.

Andre hubber i Regionen

Røros Sykkel

Røros Hotell er et moderne hotell utviklet med kjærlighet og respekt for Røros og stedets lange historie.

Hotel Union Geiranger

Hotellet blei bygd i 1891, opphaveleg i tre med inspirasjon frå dragestilen eller sveitserstilen. Julie og Karl Mjelva kjøpte Hotel Union Geiranger i 1899. Den sterke Union-atmosfæren, med kvalitet og service i generasjonar, er ført vidare med Monja og Sindre Mjelva som vertskap. Dei er i dag vertskap i fjerde hotellgenerasjon

Ringnes Gård

En av Norges eldste middelaldergårder som har gått i familiearv i over 700 år. På gården kan du blant annet oppleve ekte norsk bryggeri og gårdshistorie kombinert med førsteklasses mat, boblebad og ølsmaking i gårdens stabbur.

Festningen Hotel & Resort

Festningen er et av Innlandet fylkes viktigste kulturminner og et fyrtårn i reiselivssammenheng. Kongsvinger festning er rehabilitert og tilrettelagt for ny bruk, og er nå et hotell med historisk betydning.

Boen Gård

En klassisk park omkranser det vakre hovedhuset fra 1813, Bygningen er grundig restaurert, med tidsriktige møbler og kunst. Gjester ønskes velkommen til store, lyse rom og salonger i to etasjer.

Fretheim Hotel

Med fortiden som inspirasjonskilde kan Fretheim Hotel by på tette møter med det beste av sognekulturen gjennom kortreiste smaker, spektakulær utsikt mot fjord og fjell og interiør og innretning som tar deg tilbake i tid. Beliggende ved endestoppet på den unike Flåmsbana, og med UNESCOs verdensarvområde Nærøyfjorden like ved
Hubriding
Fun-factor og sving-garanti

Rutenettet byr på alle typer utfordringer og de som ønsker å leke seg vil finne muligheter til det. Hva angår sving-garantien så er det ikke ofte vi finner slike skilt i Norge, men vi har funnet de og gjort de tilgjengelig for deg.

Hubriding betyr at du med base på et av De Historiske Hotell, velger blant mange definerte kjøreruter som ligger i omlandet hotellet. Rutene vi tilbyr går i noe av Norges aller beste terreng og omfatter titusenvis av svinger, spektakulære fjelloverganger, asfalt, grus, herlige naturopplevelser og muligheten til å spise godt ved lokale etablisementer. I rutene har vi lagt inn severdigheter og spisesteder du kan besøke. Du vil kunne velge mellom ruter og rutekombinasjoner som gjør det mulig å velge dagsetapper med varierende lengde og vanskelighetsgrad. Løypene kan kombineres og bygges på slik du selv ønsker. Du kan med andre ord kjøre så mye du orker på det underlaget og i det terrenget du selv liker best.

Vi har utviklet konseptet fordi vi liker motorsyklisten som gjestegruppe og for at du skal slippe kjedelige flytting fra hotell til hotell og kjedelige transportetapper som tar tid. Du skal rett og slett kunne bruke tiden på det du liker aller best, bare kjøre og nyte Norge og alt det flotte vi har å by på. Ikke minst muligheten til å komme tilbake til en kjent og etablert base for å nyte det gode liv, god mat og drikke og en stab som legger godt tilrette for deg og dine behov som motorsyklist. Spennende å reise ut fra hotellet – godt å komme tilbake.

I rutenettet har vi lagt tilrette for at du skal kunne få med deg de aller mest interessante severdighetene i Norge. Disse stedene er blitt nøye utvalgt av lokale MC-folk og hotellets stab. Mange av severdighetene er skjulte perler og opplevelser som kun kan oppleves gjennom Hubriding.

Skulle det skje noe med deg, eller sykkelen din, underveis tilbyr vi assistanse raskest mulig. Ved evt. havari vil våre samarbeidspartnere kunne sørge for at du kan få en leiesykkel allerede dagen etter. Vi har lagt tilrette for vasking, smøring og tørking dersom det skulle være nødvendig. Ved behov, ring ditt Hubriding hotell for bistand.