fbpx

Fantastiske
kjøreruter

Hubriding er et konsept hvor du bor på hotellet og nyter nye og spennende kjøreruter hver eneste dag.

Hubriding i Geiranger - en opplevelse for livet

Kjøreterrenget i denne regionen er intet mindre enn spektakulært og noe av det mest enestående en motorsyklist kan oppleve i Norge. Topografi, natur, vei og visuelle inntrykk er så enestående at de er vanskelig å finne noe tilsvarende som kan beskrives med ord. Dette må rett og slett bare oppleves.

#1: Oldedalen

Rute 1 byr på alt en motorsykkeltur skal inneholde av opplevelser, svinger og terreng.

#2: Fjord Og Hav

Denne ruten byr på variert og frisk kjøring og stor variasjon i kjøreterreng og type svinger.

#3: Herdalssetra

Rute 3 har fasetter av absolutt alt, asfalt, grus, mye terreng og flotte kjøreopplevelser.

#4: Norges Tak

Dette er en av Norges flotteste motorsykkel ruter, gitt at du tåler ei god kjøre-økt.

#5: Stadlandet

Dette er en av de flotteste kjøre og tur opplevelsene du noen gang vil kunne oppleve på Vestlandet!

#6: Trollstigen

Rute 6 er selveste opplevelsesruten, her får du med deg alle de store kjøreattraksjonene.

Hotel Union Geiranger – Et lite stykke Norge

Hotel Union Geiranger ligger i Møre og Romsdal og drives i dag av femte generasjon med Monja og Sindre Mjelva i spissen, stedet står på Unesco sin verdensarvliste og er stappende fult av svært ettertraktede og omtalte turistattraksjoner. Kjøreterrenget i denne regionen er intet mindre enn spektakulært og noe av det mest enestående en motorsyklist kan oppleve i Norge. Topografi, natur, vei og visuelle inntrykk er så enestående at de er vanskelig å finne noe tilsvarende som kan beskrives med ord. Dette må rett og slett bare oppleves. Kombinasjonen av fjell, dype fjorder, vanvittige svingkombinasjoner over snøkledde fjellpass, vidder og daler med vakre vannspeil, strie elver og ville fossefall kan ta pusten fra enhver. Alt pakket inn i motorsyklistens sanne lidenskap for svinger og terreng. Union Hotel Geiranger er i seg selv en opplevelse og må bare prøves. Her er det lagt svært godt til rette for motorsyklisten som vil finne alt han eller hun har behov for og trenger du tekniske bistand vil de kunne avklare det også.
Hubriding
Fun-factor og sving-garanti

Rutenettet byr på alle typer utfordringer og de som ønsker å leke seg vil finne muligheter til det. Hva angår sving-garantien så er det ikke ofte vi finner slike skilt i Norge, men vi har funnet de og gjort de tilgjengelig for deg.

Hubriding betyr at du med base på et av De Historiske Hotell, velger blant mange definerte kjøreruter som ligger i omlandet hotellet. Rutene vi tilbyr går i noe av Norges aller beste terreng og omfatter titusenvis av svinger, spektakulære fjelloverganger, asfalt, grus, herlige naturopplevelser og muligheten til å spise godt ved lokale etablisementer. I rutene har vi lagt inn severdigheter og spisesteder du kan besøke. Du vil kunne velge mellom ruter og rutekombinasjoner som gjør det mulig å velge dagsetapper med varierende lengde og vanskelighetsgrad. Løypene kan kombineres og bygges på slik du selv ønsker. Du kan med andre ord kjøre så mye du orker på det underlaget og i det terrenget du selv liker best.

Vi har utviklet konseptet fordi vi liker motorsyklisten som gjestegruppe og for at du skal slippe kjedelige flytting fra hotell til hotell og kjedelige transportetapper som tar tid. Du skal rett og slett kunne bruke tiden på det du liker aller best, bare kjøre og nyte Norge og alt det flotte vi har å by på. Ikke minst muligheten til å komme tilbake til en kjent og etablert base for å nyte det gode liv, god mat og drikke og en stab som legger godt tilrette for deg og dine behov som motorsyklist. Spennende å reise ut fra hotellet – godt å komme tilbake.

I rutenettet har vi lagt tilrette for at du skal kunne få med deg de aller mest interessante severdighetene i Norge. Disse stedene er blitt nøye utvalgt av lokale MC-folk og hotellets stab. Mange av severdighetene er skjulte perler og opplevelser som kun kan oppleves gjennom Hubriding.

Skulle det skje noe med deg, eller sykkelen din, underveis tilbyr vi assistanse raskest mulig. Ved evt. havari vil våre samarbeidspartnere kunne sørge for at du kan få en leiesykkel allerede dagen etter. Vi har lagt tilrette for vasking, smøring og tørking dersom det skulle være nødvendig. Ved behov, ring ditt Hubriding hotell for bistand.