Bli med Ralf på

Guidet tur

Pr i dag tilbyr vi 9 ruter og ca 20 rutekombinasjoner i HUB-riding konseptet og det finnes enda mere du kan oppdage og oppleve i dette området! Men for å komme dit trenger du å ha vår kjære guide Ralf med på laget, uten ham kommer du ikke inn i de aller mest spennede områdene av Vest Telemarks herligheter.

Ralf kan selvfølgelig også guide de etablerte rutene og han kan vise deg alle de andre flotte severdighetene vest-fylket har å by på. Det være seg matopplevelser, kultur, spektakulær natur eller utkikspunkter.

Ralf har jobbet ved Straand hotel i 20 år. Bor selv i Kvitseid og har opparbeidet seg en uvurderlig kunnskap om nettopp dette kjøreterenget.  Ralf er en svært erfaren fører og ter seg som en trollmann på sin kjære Africa Twin CRF 1000 DCT. Ralf har et smittende humør og får alle til å føle seg vel, en dag med denne BikerDuden byr på kjøreopplevelser du aldri vil glemme. Det kan vi garantere.

Ta kontakt med hotellet dersom du ønsker en uforpliktende prat om dine ønsker, så skal vi besørge at Ralf tar kontakt for å innfri dine kjøredrømmer i vårt fantastiske fylke.

Ta kontakt for priser og pakkeløsninger:
KONTAKT OSS

Opplev Vest-Telemark: Kjør der du finner de beste rutene og der de med lokalkunnskap finner frem.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
E-Post