fbpx

Fantastiske
kjøreruter

Hubriding er et konsept hvor du bor på hotellet og nyter nye og spennende kjøreruter hver eneste dag.

Fru Haugans Hotel i Mosjøen tilbyr
nå Hubriding på Helgelandskysten

Våre Hubriding ruter byr på kjøre og naturopplevelser du bare kan finne her oppe. Rutenettet omfatter opplevelser av kyst og hav, fjord og fjell som også omfatter spennende deler av Sverige. Hubridingkonseptet leverer tjenester som motorsyklisten verdsetter og omfatter «Bikers welcome», vaskefasiliteter, tørkemuligheter, sikker parkering og utlån av verktøy. Vi byr på opplevelser og inntrykk du aldri vil glemme.

Ruter

Brønnøysund

Rute 1​

På veien ligger Laksforsen en mektig 17 meter høyt fossefall og absolutt verdt et stopp. Det vakre fossefallet har en ​

rute 2

Rute 2​

På denne ruten følger du Fv78 nordover fra Mosjøen. Det første stykket går på fine veier langs den vakre Vefsnfjorden.​

Rute 3​

Veien over fjellet er til dels svingete og krevende, men har et av de flotteste utsiktspunktene i Nordland, ​

Rute 4

På denne turen besøker vi vår trivelige nabo i øst. Vi kjører gjennom hyggelige bygder og opplever vakkert fjellandskap. ​

rute 5

Rute 5

Her følger du innerste del av Vefsnfjorden. Du fortsetter veien til du har kjørt gjennom Toventunellen. ​

Velkommen til Fru Haugans Hotel 

Fru Haugans Hotel er medlem i kjeden De historiske hoteller og spisesteder og blir det neste hotellet i kjeden som tilbyr et Hubriding konsept til sine MC gjester. Svært mange motorsyklister drømmer om å oppleve den fantastiske helgelandskysten og hotellet som nå er en del av HUBriding.no har nå utviklet fem fantastiske ruter som gjør det mulig å bruke en uke på opplevelser i denne regionen.

Helt siden 1794 har handelstedet tatt imot overnattings og bespisningsgjester. Fru Haugans Hotel og restaurantene har vært drevet og eiet av samme familie siden 1885. Hotellet har i dag 129 rom, 2 restauranter, 2 barer og en spektakulær uteservering med stor hotellhage på elven Vefsna sine bredder. Sentralt på Helgeland, ligger vakre Mosjøen. Herfra kommer du raskt og enkelt til alle severdigheter og turistattraksjoner på Helgelandskysten og Indre Helgeland ved Børgefjell Nasjonalpark.

Hubriding
Fun-factor og sving-garanti

Rutenettet byr på alle typer utfordringer og de som ønsker å leke seg vil finne muligheter til det. Hva angår sving-garantien så er det ikke ofte vi finner slike skilt i Norge, men vi har funnet de og gjort de tilgjengelig for deg.

Hubriding betyr at du med base på Straand Hotel, velger blant mange definerte kjøreruter som ligger i omlandet til Straand Hotel. Rutene vi tilbyr går i noe av Norges aller beste terreng og omfatter titusenvis av svinger, spektakulære fjelloverganger, asfalt, grus, herlige naturopplevelser og muligheten til å spise godt ved lokale etablisementer. I rutene har vi lagt inn severdigheter og spisesteder du kan besøke. Du vil kunne velge mellom 12 ruter og rutekombinasjoner som gjør det mulig å velge dagsetapper med varierende lengde og vanskelighetsgrad. Løypene kan kombineres og bygges på slik du selv ønsker. Du kan med andre ord kjøre så mye du orker på det underlaget og i det terrenget du selv liker best.

Vi har utviklet konseptet fordi vi liker motorsyklisten som gjestegruppe og for at du skal slippe kjedelige flytting fra hotell til hotell og kjedelige transportetapper som tar tid. Du skal rett og slett kunne bruke tiden på det du liker aller best, bare kjøre og nyte Telemark og alt det flotte vi har å by på. Ikke minst muligheten til å komme tilbake til en kjent og etablert base for å nyte det gode liv, takterrassen vår, god mat og drikke og en stab som legger godt tilrette for deg og dine behov som motorsyklist. Spennende å reise ut fra hotellet – godt å komme tilbake.

I rutenettet har vi lagt tilrette for at du skal kunne få med deg de største severdighetene i Telemark. Ravnejuvet og Z museum som huser bil og motorsykler er noen av disse opplevelsesstedene vi anbefaler deg å besøke.

Skulle det skje noe med deg, eller sykkelen din, underveis tilbyr vi assistanse raskest mulig. Ved evt. havari vil våre samarbeidspartnere kunne sørge for at du kan få en leiesykkel allerede dagen etter. Vi har lagt tilrette for vasking, smøring og tørking dersom det skulle være nødvendig. Ved behov, ring: +47 35 06 90 00