fbpx

Fantastiske
kjøreruter

Hubriding er et konsept hvor du bor på hotellet og nyter nye og spennende kjøreruter hver eneste dag.

Hubriding fra Fossheim Hotell

Fossheim Hotell er eit historisk og tradisjonsrikt hotell midt i nasjonalparklandsbyen Lom, omkransa av Jotunheimen, Breheimen og Reinheimen nasjonalparkar. Vi ynskjer å gje deg overnatting i ei roleg, heimekosleg atmosfære.
I spisesalen vår kan du nyte både norsk tradisjonskost og gastronomiske måltid tufta på lokale råvarar med inspirasjon frå både nære og fjerne strøk.
Heidrun Garmo er fjerde generasjon drivar av Fossheim Hotell. Saman med far Svein og syster Ingrid ynskjer ho og resten av vertskapet at å koma hit skal vera som å koma heim.

Hubriding

Rute 1: Fossheim Hotell

Ruten blir kjørt opp og kvalitetssikret i disse dager. Følg med på Facebook, der vil vi annonsere når denne er klar.

Hubriding

Rute 2: Fossheim Hotell

Ruten blir kjørt opp og kvalitetssikret i disse dager. Følg med på Facebook, der vil vi annonsere når denne er klar.

Hubriding

Rute 3: Fossheim Hotell

Ruten blir kjørt opp og kvalitetssikret i disse dager. Følg med på Facebook, der vil vi annonsere når denne er klar.

Fossheim Hotell

Det kan hende kjenner du ei fristande duft frå kjøkenet som lokkar deg ned til spisesalen. Heilt sidan 1978 når hotellvert Svein Garmo tok over drifta av hotellet har fokuset vore mat og bruk av lokale råvarar. Samen med Arne Brimi som byrja på Fossheimkjøkenet same året som Svein tok over, bygde dei opp det som i dag er eit av Noregs beste hotellkjøken. Vi er opptekne av å nytte mest mogleg lokale produsentar og råvarar, og hauste av nærområdet vårt. Vår kjøkensjef Joakim Langeteig tykkjer at når du kjem til Lom skal du få smake noko av det som finst her i nærområdet, frå fjell, fiskevatn og gardar. -Gjerne med ein moderne vri. Nye årstider gjev nye råvarar som sjølvsagt må brukast og han tykkjer at filosofien bak Naturens Kjøken som har opprinnelse her er noko ein skal ta vare på. Spisesalen er open for frukost for både buande og dei som ikkje overnattar sjå oss. I resepsjonen kan du bestille matpakke og fyll av termos til dagens tur dagen før. Kjøkkenet følgjer årstidene og nyttar råvarer knytt til dei ulike sesongane. Her på Fossheim tenkjer vi lokalt og nyttar i størst mogleg grad råvarer frå lokale gardar, fiskevatn og fjell. Velbekomme!

Hubriding
Fun-factor og sving-garanti

Rutenettet byr på alle typer utfordringer og de som ønsker å leke seg vil finne muligheter til det. Hva angår sving-garantien så er det ikke ofte vi finner slike skilt i Norge, men vi har funnet de og gjort de tilgjengelig for deg.

Hubriding betyr at du med base på et av De Historiske Hotell, velger blant mange definerte kjøreruter som ligger i omlandet hotellet. Rutene vi tilbyr går i noe av Norges aller beste terreng og omfatter titusenvis av svinger, spektakulære fjelloverganger, asfalt, grus, herlige naturopplevelser og muligheten til å spise godt ved lokale etablisementer. I rutene har vi lagt inn severdigheter og spisesteder du kan besøke. Du vil kunne velge mellom ruter og rutekombinasjoner som gjør det mulig å velge dagsetapper med varierende lengde og vanskelighetsgrad. Løypene kan kombineres og bygges på slik du selv ønsker. Du kan med andre ord kjøre så mye du orker på det underlaget og i det terrenget du selv liker best.

Vi har utviklet konseptet fordi vi liker motorsyklisten som gjestegruppe og for at du skal slippe kjedelige flytting fra hotell til hotell og kjedelige transportetapper som tar tid. Du skal rett og slett kunne bruke tiden på det du liker aller best, bare kjøre og nyte Norge og alt det flotte vi har å by på. Ikke minst muligheten til å komme tilbake til en kjent og etablert base for å nyte det gode liv, god mat og drikke og en stab som legger godt tilrette for deg og dine behov som motorsyklist. Spennende å reise ut fra hotellet – godt å komme tilbake.

I rutenettet har vi lagt tilrette for at du skal kunne få med deg de aller mest interessante severdighetene i Norge. Disse stedene er blitt nøye utvalgt av lokale MC-folk og hotellets stab. Mange av severdighetene er skjulte perler og opplevelser som kun kan oppleves gjennom Hubriding.

Skulle det skje noe med deg, eller sykkelen din, underveis tilbyr vi assistanse raskest mulig. Ved evt. havari vil våre samarbeidspartnere kunne sørge for at du kan få en leiesykkel allerede dagen etter. Vi har lagt tilrette for vasking, smøring og tørking dersom det skulle være nødvendig. Ved behov, ring ditt Hubriding hotell for bistand.