fbpx

Førerutvikling på Straand 27. til 29. mai

Norges viktigste MC HUB – Nytt årlig arrangement med førerutvikling i fokus etableres på Straand Hotel i 2022, sett av helgen 27. til 29. mai allerede nå!

– Telemark har lange tradisjoner hvor førerutvikling har stått i fokus, det er mange som kjenner godt til trafikksikkerhetsdagene for MC som har vært arrangert på med stor suksess på Geiteryggen, sier en engasjert Trond Olsen som er koordinator for arrangementet. Vi er svært glade for at Jan Petter Lyng og hans team er med oss for å arrangere Straand Førerutvikling 27. til 29. mai. Vår målsetning er å videreføre og bringe nye elementer inn i det årlige Geiteryggen-arrangement ved å forene gamle og nye hoder og å bygge videre på dette godt etablerte arrangementet.
– Vi vil med base på Straand Hotel samle de beste innen forskning og førerutvikling for å tilby motorsyklisten herlige kjøreopplevelser og ny læring denne helgen, forteller en engasjert Olsen.

Kunnskap og ferdigheter skal forenes med gode opplevelser, akkurat slik vi kan ved Straand Hotel i Vrådal. Størstedelen av ferdighetstreningen skal foregå på flystripa i Fyresdal, men vi kommer til å sette fokus på førerutvikling allerede ved hotelltrappa. Den flotten turen opp langs Nisser og Vråvatn skal gjøres i grupper hvor det blir gitt anledning til veiledning underveis av kyndige instruktører.

Arrangementsansvarlig Trond Olsen

– Vi er svært glade for at Trond Olsen, som også er ansvarlig for Straand Treffet, tar på seg nye oppgaver som koordinator for Straand Førerutvikling 27. til 29. mai, forteller Lars Arne Straand som er adm. direktør for Straand Hotel i Vrådal i Telemark.
Etter 4 år med svært vellykkede motorsykkeltreff på Straand Hotel i Telemark setter vi nå fokus på et nytt og tilpasset tilbud til motorsyklister. Vi skal skape en ny arena for gode opplevelser for motorsyklistene med sterkt fokus på førerutvikling kombinert med gode tur og kjøreopplevelser.

Vi bygger videre på suksessen fra Geiteryggen
– Vi bygger på det beste fra de mangeårige trafikksikkerhetsdagene på Geiteryggen og setter dette sammen med førerutviklingskompetansemiljøene, nasjonalt trafikkforskermiljø og fokus på kjøreopplevelser og veiene i regionen, forteller Lars Arne Straand.
Hensikten er å skape gode kjøreopplevelser og økt ferdighetsnivå gjennom trening og førerutvikling. Som vi alltid pleier, setter vi arrangementet inn i en sosial ramme som krydres med motorsykler, kunnskap, god mat og mange gode samtaler. På kvelden vil vi få vite mer om hvordan forskerne tenker og hvordan de jobber for at vi skal bli enda bedre og sikrere førere. Å kjøre til Vrådal er i seg selv en herlig opplevelse og du kan selv velge om du ønsker å krydre det hele med HUB-riding eller sosiale aktiviteter.
Sett av helgen med det samme og bestill plass så snart som mulig.
Ytterligere informasjon:
Lars Arne Straand, adm. direktør, Straand Hotel, telefon 916 76 934, epost: lars.arne@straand.no

Del innlegget på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest