fbpx

Fantastiske
kjøreruter

Hubriding er et konsept hvor du bor på hotellet og nyter nye og spennende kjøreruter hver eneste dag.

HUBriding fra Engø Gård Hotel & Restaurant

Begynnelsen til det som i dag er Engø Gård, var Pihls Pensjonat – et av Tjømes mange sommerpensjonater. Det var romantikeren Frithjof Pihl og hans søster Daisy som åpnet pensjonat på Engø i 1924. Frithjofs engelske kone Babs tilførte stedet britisk charm og eleganse. Den samme atmosfæren henger igjen og betegnes av mange som “Engø feelingen”.

Rute 1: Historisk sus

Dette er kjøreturen for deg som liker landlige omgivelser med historisk sus. Fra Engø Gård via snirklete veier til Tønsberg, med retur utom Verdens Ende.

Rute 2: Kystby runden

En innholdsrik kjøretur for deg som liker by-idyll og museumsbesøk. Fra Engø Gård via Åsgårdstrand, Horten og Holmestrand til Tønsberg.

Oseberghaugen

Rute 3: Vikingveien

Spennende kjøretur fra Engø Gård på Tjøme, langs vikingveien med funn som Oseberghaugen, til Mølen. Kjøreruten har forslag på severdigheter underveis.

Rute 4: Tønsberg tønne

Kjøreturen for deg som liker landlige veier og vakker natur. Fra Engø Gård til Østerøya og Yxney, med gåtur ut til Tønsberg tønne.

Engø Gård Hotel & Restaurant

Engø gård ble en del av De Historiske Hotel & Spisesteder sommeren 2009. Dette er en unik medlemsorganisasjon bestående av mange av Norges mest sjarmerende hotell og spisesteder. Vi er også stolte av å være en av 4 hoteller i De Historiskes nye konseptBegynnelsen til det som i dag er hotell- og restaurantbedriften Engø Gård, var Pihls Pensjonat – et av Tjømes mange sommerpensjonater, med en glansperiode frem til slutten av 50-tallet. ​ Det var romantikeren Frithjof Pihl og hans søster Daisy som startet pensjonat på Engø i 1924. Daisy tok hånd om sommergjestene og drev utleien, mens Frithjof drev gården og var ellers altmuligmann.

Hubriding
Fun-factor og sving-garanti

Rutenettet byr på alle typer utfordringer og de som ønsker å leke seg vil finne muligheter til det. Hva angår sving-garantien så er det ikke ofte vi finner slike skilt i Norge, men vi har funnet de og gjort de tilgjengelig for deg.

Hubriding betyr at du med base på et av De Historiske Hotell, velger blant mange definerte kjøreruter som ligger i omlandet hotellet. Rutene vi tilbyr går i noe av Norges aller beste terreng og omfatter titusenvis av svinger, spektakulære fjelloverganger, asfalt, grus, herlige naturopplevelser og muligheten til å spise godt ved lokale etablisementer. I rutene har vi lagt inn severdigheter og spisesteder du kan besøke. Du vil kunne velge mellom ruter og rutekombinasjoner som gjør det mulig å velge dagsetapper med varierende lengde og vanskelighetsgrad. Løypene kan kombineres og bygges på slik du selv ønsker. Du kan med andre ord kjøre så mye du orker på det underlaget og i det terrenget du selv liker best.

Vi har utviklet konseptet fordi vi liker motorsyklisten som gjestegruppe og for at du skal slippe kjedelige flytting fra hotell til hotell og kjedelige transportetapper som tar tid. Du skal rett og slett kunne bruke tiden på det du liker aller best, bare kjøre og nyte Norge og alt det flotte vi har å by på. Ikke minst muligheten til å komme tilbake til en kjent og etablert base for å nyte det gode liv, god mat og drikke og en stab som legger godt tilrette for deg og dine behov som motorsyklist. Spennende å reise ut fra hotellet – godt å komme tilbake.

I rutenettet har vi lagt tilrette for at du skal kunne få med deg de aller mest interessante severdighetene i Norge. Disse stedene er blitt nøye utvalgt av lokale MC-folk og hotellets stab. Mange av severdighetene er skjulte perler og opplevelser som kun kan oppleves gjennom Hubriding.

Skulle det skje noe med deg, eller sykkelen din, underveis tilbyr vi assistanse raskest mulig. Ved evt. havari vil våre samarbeidspartnere kunne sørge for at du kan få en leiesykkel allerede dagen etter. Vi har lagt tilrette for vasking, smøring og tørking dersom det skulle være nødvendig. Ved behov, ring ditt Hubriding hotell for bistand.